Sistem fixare sonar

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Re: Sistem fixare sonar

Mesaj de Leba » 18 Iul 2012, 08:40

Ok, am fost deconspirat, am vrut sa patentez un sistem pe care sa-l vand apoi pescaricilor din sistem. Vrea omu sa faca un ban cinstit si sar unii la jugulara urgent.. :D
Raman la sistemul Lazea/Andronic (nu stim exact cine l-a descoperit) cu benzi de tabla, scotch si restu.
Pana mea de rautaciosi... :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Iul 2012, 08:58

Leba, menghina aia e o solutie ieftina si buna.

Cat te-a costat sonarul cu transport?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Iul 2012, 09:19

Leba scrie: Raman la sistemul Lazea/Andronic (nu stim exact cine l-a descoperit)
Eu cred ca Lazea l-a plagiat. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Iul 2012, 09:31

L-am vazut demult facut la Laurentiu , deci e al lui :D
am pescuit si eu foarte bine cu aceste bride si nu le-am scos de pe barca decat dupa ce mi-am luat HBO ....

Tavi singuru plagiat e faptul ca flayul se pretinde un stil de pescuit si nu o simpla coregrafie trista a unor oameni nu demult normali .... :wallbash:

Tudor , menghina aia de plastic e atat de sinistra si slaba incat s-a rupt doar strangand-o pe oglinda barcii , nu a fost nevoie sa mai plec cu motorul
dar in rest ca performante sonarul mi s-a parut boboc pt un 2 D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Iul 2012, 11:25

Pai cum am spus, sunt sonare facute pentru utilizarea pe float tube. Cu al meu, ce e drept era mai vechi, nu vedeam naluca sub barca in timp real. Deci nici un interes. Eu pescuiesc pestii care sunt sub barca in timpul prezent nu pe cei care au fost. :lol:

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 26 Iul 2012, 09:26

Va salut pe toti din acest topic. Eu am gasit la OBI o menghina la 15ron de care am prins in suruburi o teava din aluminiu .Teava am batut-o la ambele capete. Un capat l-am prins de menghina iar la celalalt am prins transducerul. Sonarul l-am prins separat de un suport de udita pt. barca. Se poate face o adaptare de prindere si pe menghina. N-am stat sa mai muncesc la ea pt. ca suportul l-am facut sa fie provizoriu, dar de multe ori ce fac provizoriu ramane permanent. :D O sa incerc sa pun cateva poze zilele urmatoare ca sa vedeti exact despre ce este vorba. Eu cred ca este o solutie destul de buna si ieftina.

Scrie răspuns