sirma tunsgten

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 20 Ian 2010, 17:29

daca W(olfram) era la fel de maleabil ca si fludorul se merita, finca la densitatea aia faeai groaza de nebunii...
dar cum afara e iarna si stim ca nu vom gasi sarma moale de wolfram decat aliata cu plastilina... mere discutia

sagetile mele de darts su 80% wolfram/tungsten, si intentionez sa-mi iau alte sageti cu 90-95% W, pt a fi mai subtiri, compacte, ceea ce ajuta la grupaje stranse.

totusi scumpute sagetile tungsteniene :roll:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 20 Ian 2010, 17:32

ovidiu scrie:daca W(olfram) era la fel de maleabil ca si fludorul se merita, finca la densitatea aia faeai groaza de nebunii...
dar cum afara e iarna si stim ca nu vom gasi sarma moale de wolfram decat aliata cu plastilina... mere discutia

sagetile mele de darts su 80% wolfram/tungsten, si intentionez sa-mi iau alte sageti cu 90-95% W, pt a fi mai subtiri, compacte, ceea ce ajuta la grupaje stranse.

totusi scumpute sagetile tungsteniene :roll:
facem unele de plumb mai eftine? mai mari? sa ai de ce prinde

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 21 Ian 2010, 05:05

Ma frate, o tot ametiti ca materialele de flytying nu s-au inventat pt a lega cu ele muste....evident ca nu, asa nici carbonul nu s-a invntat pt undite ci pt altceva...
Io v-am spus und gasiti sarma sau sheeturi de tungsten, care pe deauspra pot fi si folosite ...
Ce aliaj o fi ,daca merita sau nu si pt ce a fost inventat nu conteaza, conteaza ca teoretic se gaseste de cumparat....

http://www.sportfish.co.uk/product/veni ... sten-sheet

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 21 Ian 2010, 11:47

parintele scrie:Ma frate, o tot ametiti ca materialele de flytying nu s-au inventat pt a lega cu ele muste....evident ca nu, asa nici carbonul nu s-a invntat pt undite ci pt altceva...
Io v-am spus und gasiti sarma sau sheeturi de tungsten, care pe deauspra pot fi si folosite ...
Ce aliaj o fi ,daca merita sau nu si pt ce a fost inventat nu conteaza, conteaza ca teoretic se gaseste de cumparat....

http://www.sportfish.co.uk/product/veni ... sten-sheet
era vb de sarma

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

sirma tungsten

Mesaj de alexandru varga » 22 Ian 2010, 11:33

multumesc pentru raspunsuri.eu lestez woblerele cu plumb pe ancore sau in montura carolina si texas.dar cele pe ancora mi se par mai ok.woblerele care le lestez sunt cele pentru avat,cele de la rapala original care sunt bune dar usoare si salmo minow de 5cm la fel.

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

sirma tungsten

Mesaj de alexandru varga » 22 Ian 2010, 11:33

multumesc pentru raspunsuri.eu lestez woblerele cu plumb pe ancore sau in montura carolina si texas.dar cele pe ancora mi se par mai ok.woblerele care le lestez sunt cele pentru avat,cele de la rapala original care sunt bune dar usoare si salmo minow de 5cm la fel.

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

sirma tungsten

Mesaj de alexandru varga » 22 Ian 2010, 11:34

Scrie răspuns