silstar match de 6 m!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
silstar match de 6 m!!
am cumparat recent o lanseta match silstar de 6 m, 4 bucati/20 inele -- sunt curios daca a avut/are cineva si daca e multumit sau nu...inca nu am apucat sa o incerc, cred ca e de prin anii 90, oricum pare uzata din plimbat, dar nu din pescuit...cam greoaie, are o rezerva de putere impresionanta...
eu am un silstar tradition match de 4,50m si in general sunt multzumit de el desi au aparut altele mult mai bune (la vremea lui prin '95 era bun)
mai recent(de cativa ani buni de fapt) au aparut match telescopice cu caracteristici f asemanatoare celor din 3-4 bucati
la sheffield merge bine
la spin nu am dat cu ea si nici nu prea cred ca ar merge
mai folosesc insa batz trabucco feeder la jig...sigur ca nu e ca unu american de clasa(special de jig) dar cand dau de pe mal simt nevoia unui batz de peste 3m la jig si de aceea il folosesc uneori...
pt jig mai am un balzer special de jig dar inca n-am apucat sa-l testez
mai recent(de cativa ani buni de fapt) au aparut match telescopice cu caracteristici f asemanatoare celor din 3-4 bucati
la sheffield merge bine
la spin nu am dat cu ea si nici nu prea cred ca ar merge
mai folosesc insa batz trabucco feeder la jig...sigur ca nu e ca unu american de clasa(special de jig) dar cand dau de pe mal simt nevoia unui batz de peste 3m la jig si de aceea il folosesc uneori...
pt jig mai am un balzer special de jig dar inca n-am apucat sa-l testez
Re: silstar match de 6 m!!
Eu n-am auzit pina acum de lanseta de sheffield/match mai mare de 4.5m... dar sunt dispus sa invat.leonb scrie:... lanseta match silstar de 6 m ...
Poate lanseta respectiva e un "bolo".
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
aceasta undita nu este Match....este coproductie sau mai bine zis Hibrid intre Bolognese si Match....mai nou la prietenii Unguri au aparut asa numitele BOLO-MATCH...de 5-6-7 m...cu inele cuprinse in tre 16 si 24....ele sunt destinate in special pt pescuitul intr-o clima foarte umeda sau foarte ploioasa....pt ca firul sa alunece f usor fara sa se prinda de tronsoane....in rest se foloseste ca si Bolognese la pescuitul pestilor de talie mica si nu numai.