Shimano Tehnium
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Shimano Tehnium
Poate cineva sa imi spuna care este diferenta intre Tehnium AX si Tehnium BX?
ciudat ca in catalogul Shimano din 2008 (cel in limba romana) modelul AX nu este pomenit.
De fapt eu am nevoie de batul asta pt. pescuitul cu jiguri cu greutati cuprinse intre 4g-12g, dar si pentru pescuitul cu voblere intre 5-7cm si linguri nu mai grele de 16g . De fapt ideea era sa ma pot adresa stiucii , salaului si (chiar exemplare mai mari de biban). Eu ma gandisem la o actiune M pentru asta cu o forta de aruncare 10-30g.
Care e mai ok? ax sau bx?
De fapt eu am nevoie de batul asta pt. pescuitul cu jiguri cu greutati cuprinse intre 4g-12g, dar si pentru pescuitul cu voblere intre 5-7cm si linguri nu mai grele de 16g . De fapt ideea era sa ma pot adresa stiucii , salaului si (chiar exemplare mai mari de biban). Eu ma gandisem la o actiune M pentru asta cu o forta de aruncare 10-30g.
Care e mai ok? ax sau bx?
hm....pai da si eu tot asa am auzit ca nu se mai fabrica ax.....,soriniusc scrie:La puterea asta( 10-30gr), eu zic ca AX e mai indicat. Doar ca il gasesti mai greu, am inteles ca nu se mai fabrica AX sau asa ceva.
Mai intreaba, mai multe sfaturi nu strica, dimpotriva.
Numa' bine.
dar sa zicem ca ar fi bx... ai avut batul sau il ai? cum ar merge pentru ce am zis eu ca imi trebuie?
Nu am batul, am vrut sa iau prima data un beastmaster de 20-50gr, apoi un technium ax de 20-50gr, n-am gasit, si am ajuns sa-mi iauIrod scrie: hm....pai da si eu tot asa am auzit ca nu se mai fabrica ax.....,
dar sa zicem ca ar fi bx... ai avut batul sau il ai? cum ar merge pentru ce am zis eu ca imi trebuie?
un Sportex black stream 60gr.
Mi se pare ca are techniumul ax Iujin dar cred ca varianta mai mare 20-50gr.