shimano technicum bx diaflash..pareri, opinii, marturisiri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
shimano technicum bx diaflash..pareri, opinii, marturisiri
dupa ce am intrat putin pe site-ul shimano europa mi-a atras atentia seria technicum diaflash. chiar pare o lanseta cu care m-as vedea pescuind si nr redus de inele ma incanta dupa ce in ultima vreme am cochetat cu bete care au un nr mare de inele( speedmaster sau avid). stie cineva cum se comporta acest bat? are cineva vreo marturisire, vreo exerineta cu acesta serie (buna sau rea)?
am eu diaflash
cre ca e AX nu BX il am de vreao 3 ani asa si e varianta medium 2,70m 10-30 gr . il folosesc la avat si dau cu naluci intre 7-25 gr , lanseaza bine si nalucile sub 10 gr . e mai mult decat ok batu , foarte fiabil , e un bat de care pot sa zic ca chiar nu am avut grija , l-am scapat pe dale, prin apa , a calcat pe el un prieten pe el , l-am tinut peafara destul ... nare nici pe dracu
prinde avati multi , si nu ratez cu el tzacuri de nici un fel. la altceva decat avat nu l-am folosit vreodata si nici nu a prins vreo alta specie de pesti
daca vrei ma mai stii ceva... sti ce ai de facut 

mersi mult pt raspuns ! stii ca in timpul liber mai fac si pe ghidul si am niste prieteni care vin mereu si nu isi aduc betele..tipii au bani si au zis sa cumpar eu ce bat cred ca imi dau banii cand vin...ii cunosc si ma inteleg bine cu ei..ma gandeam la ceva mai rezistestent ca ei nu prea au grija de bete care sa mearga in baraj...cred ca o sa ma orientez pt modelul exheavy....si pana la urma daca nu gasesc bx ma multumesc si cu ax..toata lumea zice ca sunt rezistente