Shimano Symetre FJ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Shimano Symetre FJ
Are cineva mulineta asta? Sunt curios daca merita banii.
In plus, pe Cabelas nu spune nimc de tambur de rezerva. Aveti idee de unde se poate face rost?
Ma interesa sa cumpar o mulineta pentru o lanseta UL.
In plus, pe Cabelas nu spune nimc de tambur de rezerva. Aveti idee de unde se poate face rost?
Ma interesa sa cumpar o mulineta pentru o lanseta UL.
-
- veteran
Fi linistit ca si pt. piata americana tot chinezii lucreaza...Dan Alexe scrie:Costi, am mai multa incredere in calitatea obiectelor aduse din SUA, de aceea nu prea vreau sa cumpar de aici. Fiecare cu piticii lui.
FI-ul e la alt pret dar presupun ca si la alta calitate.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Stiu ca sunt fabricate in China dar acolo clientii sunt mai pretentiosi, concurenta mai mare si ar trebui prin urmare sa fie si alta calitate.
Imi convine si ca pret, desi a crescut dolarul, pentru ca mi le pune la posta cineva si nu mai platesc TVA.
Problema era daca are cineva Symetre. Daca nu, ma mai gindesc.
Imi convine si ca pret, desi a crescut dolarul, pentru ca mi le pune la posta cineva si nu mai platesc TVA.
Problema era daca are cineva Symetre. Daca nu, ma mai gindesc.

Shimano Symetri fj
Nu te intereseaza un Shimano Sedona 750FB-noua?pret 180lei.este aceeasi mulineta ca Symetri.dvd-urile mi le-au pierdut cei de la Posta Romana.mulineta Sedona este produsa in Malaesya.
-
- senior
Am eu un Symetre 750 cumparata din tara, in primavara ( la pret promotional de aprox 450 lei - intre timp s-a ieftinit !)Dan Alexe scrie:Problema era daca are cineva Symetre.
Are tambur de rezerva.
Eu am pus pe un tambur monofilament ( clean, pastrav ) iar pe celalalt multifilament ( pt. biban )
Cred ca este foarte buna la UL. Am prins cu ea clenuti si pastrav, dar si o stiuca de 60 cm.
Din experienta mea, numai Simano Stela 1000 este superioara. Da nu cu mult, fata de diferenta de pret !
Daca Simano nu exceleaza la bete, la mulinete este OK.
Fire zbuciumate !