shimano sustain 2500 fg
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
shimano sustain 2500 fg
Vreau niste pareri despre aceasta mulineta , desigur cine a pescuit cu ea, cum rezista in timp ?
- hegedusalin
- veteran
Re: shimano sustain 2500 fg
Si eu stau cu urechile ciulite. Din review-urile celor de afara este extraordinara... dar acolo e vb de modelul FG simplu nu de cel Ci4 care il gasim acum la noi. Sunt curios si eu daca sunt diferente intre cele doua modele.
- crapmaniacul
- veteran
Ca o parere superficiala este undeva putin peste Biomaster si foarte aproape de Twin Power, o varianta care se vinde mult in SUA dar mai nou si in Europa.
Cum am vazut alea din SUA majoritatea is cu raport de recuperare 6:01 dar pe totalfishing este cu raport 5:01 cea ce e mai ok pt mine , asteptam pareri de la useri care au aceasta mulineta
- semlecangheorghe
- veteran
http://www.ultimateangling.co.za/index. ... ic=10001.0
Eram si eu curios de sustain ,si am gasit review-ul de mai sus..
Am pescuit cu un Sustain(generatie mai veche decat fg) vreo 4-5 ani.Si acum functioneaza foarte bine desi are mici uzuri la unele piese din interior..
Eram si eu curios de sustain ,si am gasit review-ul de mai sus..
Am pescuit cu un Sustain(generatie mai veche decat fg) vreo 4-5 ani.Si acum functioneaza foarte bine desi are mici uzuri la unele piese din interior..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
a drequ... , nashpa mulinel... dupa 4-5 ani are ceva uzuri nterioare 

bradypus vad ca esti mancator de kkt , te iei de gigi peste tot inteleg ca ai cu omu ceva daca scrii ceva aici pe topic scrie la subiect cum a facut si gigi , te bagi in seama peste tot ca musca in kkt sincer esti penbil si copilaros (poate chiar esti copil nu stiu , nu te cunosc )
ps: am vazut si pe alte topicuri cum faci misto din el , nu e frumos ce faci dai dovada ca esti fustrat
ps: am vazut si pe alte topicuri cum faci misto din el , nu e frumos ce faci dai dovada ca esti fustrat
Va astept si eu cu o parere imi face si mie cu ochiul un sustain.Sincer il prefer pe cel din state acolo e alta calitate fata de europa.Va rog lasati caterinca deoparte.

- hegedusalin
- veteran
Alta calitate sunt convins dar nu sunt tocmai convins ca e o calitate mai buna.... Mai ales ca e cu 6.0:1 in nici un caz nu e mai fiabila.... Ma gandesc... 

- semlecangheorghe
- veteran
Sustain-ul(vechi) are manivela mai lunga decat standardul si aproape ca nici nu simti turatia de 6la 1.Turatia asta o vad mai potrivita totusi acolo unde este vorba de jiguri si avati..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.