Sunt in cautarea unei mulinete pentru o lanseta (achizitionata de curand) ST.CROIX AVID SC III made in USA cu lungime de 6.6 feet (2.01m) din 2 buc cu putere de aruncare de 6/16 5/8 oz (10.5-17.5 gr) made by A.SAVA. Mulineta intentionez sa o folosesc impreuna cu lanseta la pescuit de salau (dar nu numai) cu precadere pe raul Somes.
Am pus ochii pe o mulineta noua Shimano Stradic CI4 3000F pe care am posibilitatea sa o achizitionez de la un amic la un pret bun (zic eu) mai exact 200$.
Avand in vedere aceste aspecte, v-as fi recunoscator daca mi-ati putea da cateva review-uri pertinente despre aceasta mulineta.
Orice alta sugestie este binevenita.
Va multumesc anticipat!
Shimano Stradic CI4 3000F
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Shimano Stradic CI4 3000F
Pai una-peste-alta nu ai ce sa-i bagi de vina la acest model , mulineta e super OK.
o intrebare aici legat de acea lanseta
e SC III e mai mult pt jiguri?
e SC III e mai mult pt jiguri?
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Sincer inca nu am avut ocazia sa-l tetez.
Dar din ceea ce am vazut si aflat de la fostul proprietar, este un bat pursange de salau dar care se preteaza lejer si la alte aplicati clean, avat, stiuca cu momeli reactive.
Eu sincer intentionez sa-l folosesc mai mult la salau, cu jig, pe rau.
Pentru momeli reactive mi-am luat un Seeker.
Numai bine!
Sunt novice in pescuitul la spining si inca mai am multe de invatat!
Dar din ceea ce am vazut si aflat de la fostul proprietar, este un bat pursange de salau dar care se preteaza lejer si la alte aplicati clean, avat, stiuca cu momeli reactive.
Eu sincer intentionez sa-l folosesc mai mult la salau, cu jig, pe rau.
Pentru momeli reactive mi-am luat un Seeker.
Numai bine!
Sunt novice in pescuitul la spining si inca mai am multe de invatat!