Shimano Stradic 1000F CI4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Shimano Stradic 1000F CI4
Imi poate spune cineva daca pot gasi un tambur de rezerva pentru aceasta mulineta ( Shimano Stradic 1000F CI4 ) pe care sa il pot achizitiona separat? Poate pe comanda ? Multumesc anticipat.
Re: Shimano Stradic 1000F CI4
Sigur trebuie sa se gaseasca....Intreaba pe la normark daca ei mai sunt importatorii shimano!
ASta in caz ca vrea sa dea vreo 3 mil pe un tamburdraqdevil scrie:Sigur trebuie sa se gaseasca....Intreaba pe la normark daca ei mai sunt importatorii shimano!

Erau prin Austria acum ceva vreme dar s-au dat repede : costau in jur de 30 de euro .
www.pentrupescuit.ro
Si ...parca am citit undeva ca se potriveste de stradic FI, dar nu stiu sigur!
Stradic FI = Saros F = Rarenium Ci4 = Catana FB = Sedio FA si tot asadraqdevil scrie:Si ...parca am citit undeva ca se potriveste de stradic FI, dar nu stiu sigur!
www.pentrupescuit.ro
daca vrei seido .. am eu
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Eu nu am spus ca Stradic 1000F Ci4 = Seido 1000 FA ..sau cu restu.mynu_cs scrie:daca vrei seido .. am eu
Daca are cineva Stradic 1000F Ci4 si una din mulinetele de sus poate face o proba sa vada daca se potriveste in primul rand

Eu am un Saros 1000 F si am probat tamburul cu mulinetele din lista de mai sus si s-a potrivit
www.pentrupescuit.ro