Am folosit pana acum Shimano Stella - un fir de care sunt foarte multumit. Din pacate il gasesc tot mai greu si ma gandesc sa incerc si altceva.
Daca cineva a folosit pana acum shimano stella si fireline, il rog sa-mi spuna si mie parerea lui despre aceste doua fire, comparativ.
Am mai intrebat intr-un topic despre fire in care firelinul era laudat de toata lumea comparativ cu multe altele dar as vrea totusi o opinie si comparat cu shimano stella.
Numai bine !
Shimano Stella vs Fireline
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
-
- veteran
AH! aH! AH! si eu m-am excitat cind am auzit de Stelutza....., dar nu am finalizat, caci am avut rabdare sa citesc pina la capat...
Acum.., fir Shimano Stella am vazut pe la magazinele Gipo , in Iasi.. cred ca am vazut ultima oara fir Stella.. e ala negru destul de sirmos, ambalat in ceva auriu, parca.. Incearca pe forum la Giuscarii.com, sau gipo.ro.. etc, intreba-i pe geolgaii de acolo despre firul asta/ Mai multe nu stiu... sorry
Acum.., fir Shimano Stella am vazut pe la magazinele Gipo , in Iasi.. cred ca am vazut ultima oara fir Stella.. e ala negru destul de sirmos, ambalat in ceva auriu, parca.. Incearca pe forum la Giuscarii.com, sau gipo.ro.. etc, intreba-i pe geolgaii de acolo despre firul asta/ Mai multe nu stiu... sorry