Shimano Stella vs Fireline

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
zvic
veteran
veteran

Shimano Stella vs Fireline

Mesaj de zvic » 16 Ian 2006, 19:23

Am folosit pana acum Shimano Stella - un fir de care sunt foarte multumit. Din pacate il gasesc tot mai greu si ma gandesc sa incerc si altceva.

Daca cineva a folosit pana acum shimano stella si fireline, il rog sa-mi spuna si mie parerea lui despre aceste doua fire, comparativ.

Am mai intrebat intr-un topic despre fire in care firelinul era laudat de toata lumea comparativ cu multe altele dar as vrea totusi o opinie si comparat cu shimano stella.

Numai bine !

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 16 Ian 2006, 19:46

Mai Zvic dupa ce am citit primile tale cuvinte:
"Am folosit pana acum Shimano Stella"
mi s-a dublat ritmul cardiac.Noroc ca imediat a revenit la normal cand am citit restul :D

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 16 Ian 2006, 20:51

AH! aH! AH! si eu m-am excitat cind am auzit de Stelutza....., dar nu am finalizat, caci am avut rabdare sa citesc pina la capat...
Acum.., fir Shimano Stella am vazut pe la magazinele Gipo , in Iasi.. cred ca am vazut ultima oara fir Stella.. e ala negru destul de sirmos, ambalat in ceva auriu, parca.. Incearca pe forum la Giuscarii.com, sau gipo.ro.. etc, intreba-i pe geolgaii de acolo despre firul asta/ Mai multe nu stiu... sorry

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 16 Ian 2006, 21:20

zvic, am dat si eu cu stella o data, nici nu se compara cu fireline. n'am stiut ce sa'mi cumpar deh..

100% pentru fireline.

Scrie răspuns