shimano spirex
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
shimano spirex
ce pareri aveti de aceasta mulineta?? si cei care au folosit-o sunt multumiti de ea?? app sa nu va aud cu capricornul....nu vreau sa fac parte din trend! tamburu din ce este, din grafit??
shimano spirex
mai in josul paginii ai reviews,cica ar fi multumiti oamenii,citeste si tu...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
ms, eu am cautat mulineta pe cabelasMichael scrie:shimano spirex

Eu am avut o mulineta SHIMANO SPIREX 4000,la pretul de $60 e o mulineta buna ,dar mie nu mi-a placut si nu din cauza ca nu avea instant antiretur sau din cauza manerului dublu,pur si simplu nu mi-a placut .Mi-a placut mai mult SAHARA 4000 ce a aparut mai tarziu si pe care o mai am deoarece cei 5 tamburi de rezerva avuti la STRADIC-ul 4000 ,ce l-am vandut ,se potrivesc la SAHARA.
Ionut ,daca tu compari un SPIREX cu un CAPRICORN nu stii ce vorbesti,explicabil probabil datorita varstei tale,sau bugetului limitat.
Jean Scurtu
Ionut ,daca tu compari un SPIREX cu un CAPRICORN nu stii ce vorbesti,explicabil probabil datorita varstei tale,sau bugetului limitat.
Jean Scurtu
-
- veteran
este vorba de buget in proportie de 50%...o vroiam datorita manerului dublu...stiu ca, capricornul este mai bun dar vroiam ceva diferit...am pescuit pret de cateva ore cu cabelas prodigy, care este 90% asemanator cu capricornul daca nu ma insel...Jean Scurtu scrie:Eu am avut o mulineta SHIMANO SPIREX 4000,la pretul de $60 e o mulineta buna ,dar mie nu mi-a placut si nu din cauza ca nu avea instant antiretur sau din cauza manerului dublu,pur si simplu nu mi-a placut .Mi-a placut mai mult SAHARA 4000 ce a aparut mai tarziu si pe care o mai am deoarece cei 5 tamburi de rezerva avuti la STRADIC-ul 4000 ,ce l-am vandut ,se potrivesc la SAHARA.
Jean Scurtu
-
- veteran