Shimano SpeedMaster AX SPINNING 270XH: Marturisiti!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Shimano Speed Master
Daca nu vii cu suparare va pot sfatui si eu cu ce sa va inarmati pentru Dunare pentru pescuit la peste mare.Si nu vorbesc prostii cu batul asta scoti din apa animale fara probleme. Shimano Beast Master SBMBX27H -2,70 20-50.Faceti-va un cadou de mos si nu o sa va para rau . Bat folosit de mine atat la salau(jig,texas,carolina) dar si la voblere mari pentru somn la Dunare. 

pai speedul asta e XH 50-100g, teoretic e mai tare...dar compar si cu beastul ala; eu vreau si ceva destul d erigid, nu foarte... usor si senzitiv... vreau sa pescuiesc in lungul pragului la 30-70m de barca cu jig de 50g si sa simt ceva, in caz ca mushca...
cer prea mult?
primesc si alte sugestii... ceva bete de 2,50 - 2,85m 2-5oz
cer prea mult?
primesc si alte sugestii... ceva bete de 2,50 - 2,85m 2-5oz
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
am pescuit putin cu beastmasterul de 3 metrii 50-100 gr al unui amic si cred ca ar fi indicat pentru ce cauti tu...stiu ca speedul e superior dpdv al calitatii dar eu unul am vazut ce poate sa faca batul asta si daca cauti un bat sa faca treaba pe baraje eu cred ca ar fi un competitor reusit(folosit cu succes la jiguri de 40 gr, pilkere pana in 60 gr si kastmastere de 30-40 gr)...amicul pescuieste mai mult la somn cu el
sorry uitasem
e rigid si persomal mi s-a parut mai rapid decat un speed heavy 20-60(nu am avut ocazia sa-l vad pe cel ex-heavy)... e destul de usor pentru aplicatiile la care poate fi folosit ..singurul minus mi s-a parut excesul de rasina pe inele , dar asta e cred pentru a nu se crapa rasina la forte extreme( eu am patit-o la avidul de 2 oz chiar la ultimul inel, cel mai mare)...la batuyl vazut de mine nu am observat crapaturi desi era destul de forjat

aho-aho... 
am impresia ca voi iar dormiti, mda..nici nu ma mira
aici este ora 3:40 A.M.
am muncit cam 5h sa constriesc un bat care sa merite sa pun pe el un fir de 15-20lb si sa trag din bat, nu din mulineta.
un bat tare...foarte tare...greu de spus, abia astept sa-l termin... deocamdata la-am curatat de niste inele oribile si grele.. am mirosit ca lanseta este OS! de cand am vazut-o!
Cu niste inele usoare probabil fuji, primul cu prindere dubla...voi ridica "crima" la cote inalte
Cu acest bat voi putea lansa orice...orice insemana orice..poate roata de rezerva nu o pot arunca pe maul celalalt
) in rest...
Abia astept sa fie gata , am pus si niste poze... mulineta este marimea 2000 ryobi applause, comparati talonul cu piciorul mulnetei poate ghiciti cam cat duce batul...
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7825
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7826
va las sa cautati tinute de revelion, eu tre sa bag aspiratorul maine, ca am facut ceva deastru cu bricolajul meu.
Pt ca am rezolvat cu lanseta de interventie/forta, imi voi lua si un bat de placere... sa sa bucure si mana mea
mai caut!
la multi ani si vise frumoase!
ma duc si eu sa visez salai roz

am impresia ca voi iar dormiti, mda..nici nu ma mira

am muncit cam 5h sa constriesc un bat care sa merite sa pun pe el un fir de 15-20lb si sa trag din bat, nu din mulineta.
un bat tare...foarte tare...greu de spus, abia astept sa-l termin... deocamdata la-am curatat de niste inele oribile si grele.. am mirosit ca lanseta este OS! de cand am vazut-o!
Cu niste inele usoare probabil fuji, primul cu prindere dubla...voi ridica "crima" la cote inalte

Cu acest bat voi putea lansa orice...orice insemana orice..poate roata de rezerva nu o pot arunca pe maul celalalt

Abia astept sa fie gata , am pus si niste poze... mulineta este marimea 2000 ryobi applause, comparati talonul cu piciorul mulnetei poate ghiciti cam cat duce batul...
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7825
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7826
va las sa cautati tinute de revelion, eu tre sa bag aspiratorul maine, ca am facut ceva deastru cu bricolajul meu.
Pt ca am rezolvat cu lanseta de interventie/forta, imi voi lua si un bat de placere... sa sa bucure si mana mea

la multi ani si vise frumoase!
ma duc si eu sa visez salai roz

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...