Buna ziua.
Am posibilitatea sa achizitionez la un pret foarte bun lanseta :
Shimano SPEEDMASTER AX Spinning 240MH ( http://www.mastershop.ro/lanseta_shiman ... x24mh.html ) si as dori niste opinii vis a vis de ea.
Tin sa mentionez ca o voi folosi la pescuit de stiuca (chiar si pastav pe canale ). Ca si naluci voi folosi voblere si shaduri.
Astept opinii despre calitaea lansetei, actiune, si tot ce vreti sa-mi mai spuneti despre ea.
STIMA
Shimano SPEEDMASTER AX Spinning 240MH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
De luat oricum o iau, insa voiam sa stiu si parerea celor ce o au in slujba.stefanflorin scrie:Buna, si arata si bine, senzitiva. Daca e pret bun si iti e de trebuinta asa ceva, ia-o.
O voi folosi impreuna cu o mulineta Ryobi Zauber 3000 si fir textil.
STIMA.
--------------------------------------------------------------------------------------radzvaan scrie:Eu am modelul anterior (cu split-grip) si pot sa-ti spun ca are actiune fast, o folosesc cu jiguri> 7g pentru jigging la salau
Pentru voblere/ linguri nu stiu cat e de buna:roll
Si eu pescuiesc in proportie de 60%-70% din timp cu plastice moi si jiguri. In rest dau cu voblere si linguri.
STIMA.
--------------------------------------------------
Nu mai utilizeaza nimeni lanseta asta ????. Este atat de rarisima ????....
---------------------------------------------------
Nu mai utilizeaza nimeni lanseta asta ????. Este atat de rarisima ????....
/////////////////////////..................................//////////////////////////
Gata ....... sunt fericitul detinator al unui exemplar de lanseta speedmaster ax 240mh. Am scoso deja la apa si se comporta excelent cu jiguri plus plastice moi si onorabil spre multumitor cu voblere de adancime in curent puternic. Tin sa mentinez ca este extrem de senzitiva chiar si cu fir mono (eu fiind adept si utilizator de fir textil), actiune rapida, rezerva mare de putere.
Sunt super multumit de achizitie pentru inceput si o recomand tuturor ce au disponibilitatea sa o achizitioneze.
STIMA si fire intinse tuturor.
P.S. Am sa mai aduc completari atunci cand voi mai face si alte constatari.
Gata ....... sunt fericitul detinator al unui exemplar de lanseta speedmaster ax 240mh. Am scoso deja la apa si se comporta excelent cu jiguri plus plastice moi si onorabil spre multumitor cu voblere de adancime in curent puternic. Tin sa mentinez ca este extrem de senzitiva chiar si cu fir mono (eu fiind adept si utilizator de fir textil), actiune rapida, rezerva mare de putere.
Sunt super multumit de achizitie pentru inceput si o recomand tuturor ce au disponibilitatea sa o achizitioneze.
STIMA si fire intinse tuturor.
P.S. Am sa mai aduc completari atunci cand voi mai face si alte constatari.