Shimano Seido 3000 SFA sau Daiwa Exceler X 3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- George1985
- veteran
Shimano Seido 3000 SFA sau Daiwa Exceler X 3000
Nu stiu ce sa aleg intre aceste mulinete, ma ajuta cineva?
Excelerul l-am studiat, am vazut mulineta si este potrivita pentru nevoile mele, dar a aparut oferta pentru Seido si sunt in incurcatura deoarece nu am vazut mulineta decat in poze!
Am observat ca este mai usoara decat Daiwa ceea ce ar fi un lucru bun, dar este la fel de bine construita si anduranta?
Multumesc anticipat pentru cei care pot sa de-a o parare care sa ajute!
Excelerul l-am studiat, am vazut mulineta si este potrivita pentru nevoile mele, dar a aparut oferta pentru Seido si sunt in incurcatura deoarece nu am vazut mulineta decat in poze!
Am observat ca este mai usoara decat Daiwa ceea ce ar fi un lucru bun, dar este la fel de bine construita si anduranta?
Multumesc anticipat pentru cei care pot sa de-a o parare care sa ajute!
Re: Shimano Seido 3000 SFA sau Daiwa Exceler X 3000
Vezi ca o Daiwa de 3000 e mai mare decat o Shimano de 3000 

- George1985
- veteran
Am observat acum e cam 2500 de la Daiwa, dar Seido 4000 e prea mare cred 

2500 la daiwa e egal cu 3000-ul ... difera dor tamburii ...
un 4000 de la shimano se apropie ca si dimensiune de un 3000 de la daiwa dar cred ca inca e putin mai mic.
eu as alege exceller-ul in cazul de mai sus ...
un 4000 de la shimano se apropie ca si dimensiune de un 3000 de la daiwa dar cred ca inca e putin mai mic.
eu as alege exceller-ul in cazul de mai sus ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
orice numa nu seido..am avut si stiu ce vorbesc !! are jocuri ireale,am schimbat-o dupa 3 zile cu un exage tot de 2500 si e mult mai ok ,mai inchegata ..
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
- George1985
- veteran
Cred ca o sa ramana Excelerul, cunosc mulineta si ar face echipa buna cu batul care este din aceeasi gama, Exceler 2.70 cu putere de 10-40 grame.alex87nfs scrie:orice numa nu seido..am avut si stiu ce vorbesc !! are jocuri ireale,am schimbat-o dupa 3 zile cu un exage tot de 2500 si e mult mai ok ,mai inchegata ..
Ma incantat pretul de la Seido, care este la reducere!
Poate are sau va avea cineva una NOUA la vanzare

Si am mai observat ca modelul 4000 este facut in Vietnam, iar cele mai mici in China, curioasa politica Daiwa.
Am Seido de 3/4 ani si pot zic ca merge impecabil , pot sa o pun pe langa una noua si acuma si are ceva activitate la bord
. Exceler-ul este si ea o mulineta buna , problema este mi se pare ca nu are rulment la galet , ceea ce este o problema daca nu este gresata des in acea zona .

- George1985
- veteran
O sa incerc sa vad si un Seido, cred ca ar fi indicat.
Ar mai fi si Excelerul Z care ar corespunde...
Multumesc pentru raspunsuri!
Ar mai fi si Excelerul Z care ar corespunde...
Multumesc pentru raspunsuri!
Am exceler dar HA dupa doua sezoane merge inpecabil,intradevar nu are rulment la galet dar daca il ungi regulat nu ai treaba.
Exact ! Daca nu se unge mai des galetul poti sa ai surprize ca se uzeaza prematur firul textil . In rest mulineta este ok raport bani/calitate .diesel scrie:Am exceler dar HA dupa doua sezoane merge inpecabil,intradevar nu are rulment la galet dar daca il ungi regulat nu ai treaba.