Daca aduceam stradicul din sua ieseam la 820 ron ( 220$ + comision), asa am iesit la 650 ron
Initial am ales Rarenium, am gasit doar review-uri pozitive, dar am gasit un lucru care nu mi-a prea placut, intr-un review foarte amplu, mulineta fiind testata timp de 2 luni cu tot felul de fire, pesti, etc.
Ce nu mi-a placut a fost ca a zis persoana respectiva ca in momentul inteparii unui peste mai "rasarit", se aude cum "joaca" tot ansamblul franei, adica se aude un zgomot ca si cand se misca ceva inauntru... cam asa s-a exprimat...
Cum la stradic inca nu am gasit ceva sa nu-mi placa, ( in trecut am avut si stardic FB), m-am hotarat s-o iau pe asta chiar daca nu are tambur de rezerva, pun pe ea un fir Daiwa Samurai 30 lb si ala e bun la toate, asa ca nu mai trebuie sa schimb

Stradic 4000 recupereaza 93 cm de fir la o tura de manivela, Rarenium recupereaza 77 cm...
Raportul de rec e 5.8:1 la Stradic, la Rarenium e 4.8:1...
Cam asta e, oricum astea sunt lucruri minore zic eu, ambele sunt foarte bune, dar am ales asta ca seria stradic are un oarecare renume in spate
Numa' bine si fir intins!
Paste Fericit