Ce parere aveti despre urmatoarele poze?
Lanseta cumparata din Germania in septembrie 2015,foarte ingrijita,pastrata si transportata in husa si tub rigid,folosita la stiuca.Greutate maxima aruncata 70g(salmo jack).Curatata frecvent,nu stie ce e aia apa sarata,am folosit-o doar pe apa dulce.
Bineinteles m-am pus in contact cu magazinul de unde am cumparat-o.Dupa spusele lor,ei s-au pus in contact cu Shimano care,normal,nici nu vrea sa auda de asa ceva.Cei de la Shimano au spus ceva de genul "nu e vorba de un defect de fabricatie deci nu e acoperit de garantie"..dar cum ramane cu alegerea proasta a componentelor?
In cazul de fata a lacului?Lacul/epoxy e dezlipit de pe blank la fiecare din cele 10 inele dar si mai jos,la madrina.Mai mult decat atat,incepe sa faca bule care se sparg;in locul respectiv blankul ramanand expus.In zona in care apar bulele de aer culoarea e mai albicioasa,mai greu de apreciat din poze.Da,e putin si da,probabil nu afecteaza pescuitul,dar cine imi garanteaza ca in viitorul nu prea indepartat acel loc nu o sa fie o debilitate care duce la rupere?
In continuare am contactat cu Shimano Spania(neintentionat,vroiam sa contactez cu Shimano Europa) care "cu multa parere de rau" m-au sfatuit sa contactez cu Shimano Europa.M-am uitat pe pagina lor dar nici o adresa,nici o forma de contact,nimic.Sau cel putin nu am vazut eu.
Foarte dezamagit de Shimano dar mai ales de raspunsul lor.Doar la atat te poti astepta de la o lanseta de 3-400€?

Ce cred eu ca s-ar fi intamplat in zona cu bule de aer e ca in lanseu,firul derulat de pe tambur loveste blankul.Folosesc o Biomaster C5000FB ,deci tamburul e destul de generos in diametru.Probabil ca umezeala repetata in acel loc(folosesc fir textil care cam tine apa) a afectat lacul sau nu stiu...
P.S. poate imi spune cineva cum sa urc pozele sa se vada ca lumea...nu se vizualizeaza intregi.Am folosit tinypic.com