Shimano Compre vs StCroix Eyecon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Shimano Compre vs StCroix Eyecon
redeschis eu topicu ( dupa ceva vreme
) ..cum e compre , l-ai luat pana la urma ? ma bate si pe mine gandu 

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
Nu l-am luat ca mi-am luat un custom 

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
am inteles ! mersi oricum ,mai studiez putin atSpring scrie:Nu l-am luat ca mi-am luat un custom

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
L-am luat eu pe cel de 7' ML de cca o saptamana, am facut o iesire cu el la stiuci si bibani pe o baltuta, am dat cu jiguri mici 2-5grame +guma, linguri de 6 si 8 grame, voblere. Parerea mea e ca e un bat "de biban" mai imbracat sau jiguri usoare de salau, merge bine si pe vobler, batul e destul de finut pe varf si progresiv, nu am reusit sa ii testez rezerva de putere dar pare ok.
Cu un sunline super pe de 10lb senzitivitatea e foarte ok.
Decuparea aia de la maner e putin cam in fata pentru mine, ar trebui sa tot mut mana mai inainte dupa fiecare lansare ceea ce nu e neaparat o problema dar nu imi place mie, nu mi-e comod.
Cu un sunline super pe de 10lb senzitivitatea e foarte ok.
Decuparea aia de la maner e putin cam in fata pentru mine, ar trebui sa tot mut mana mai inainte dupa fiecare lansare ceea ce nu e neaparat o problema dar nu imi place mie, nu mi-e comod.
M-ar interesa si pe mine ceva detalii despre compre ml de 2.10 ....vreau sa il cumpar si pe viitor sa ii schimb inelele si manerul de la un batz proaspat rupt
) cum se cumporta cu inelele de serie la jigging? Duce 5-6gr jig+guma de 5 cm pe adancimi mari?

- stefanflorin
- veteran
Ia M-ul. E mai zdravan. Eu il am de vreo 3 ani, si pot sa zic ca e batul care l-as lua cu mine oriunde. E bun la orice specie si cu orice naluca, iar rezerva de putere e excelenta. Fin pe varf, arunca foarte bine de la 5g in sus, merge si cu 3.5g. Pot sa afirm ca poate concura orice bat de pe piata pana in 700-800 de ron cu caracteristici similare, atat la actiune cat si la senzitivitate.I-am schimbat inelele, are 11 acum, plecare 25, top 4.5, si e brici. Modelul nou e naspet, blancul desi e dat im9 e mai gros si mai balanganicios, deci clar e downgrade.
Urasc atarnatorii!
Am bete care sunt ok de la 7 gr in sus...de aceea vroiam ceva care sa fie ok si pana in 7 gr(jiguit) . Cel pana in 17 gr imi pare un pic heavy pentru ce imi trebuie mie , de obicei pescuiesc la clean, biban de 10 ori/an 

-
- utilizator constant
Am avut ambele variante, Compre de 2.10 M si ML varianta pe IM8 - mi-a placut atat de mult M-ul ca am luat si ML, acum ML-ul l-am lasat unui prieten; diferenta intre cele 2 variante este foarte mica, tronsoanele de varf sunt identice la cele doua variante, in timp ce tronsonul de baza este o idee mai moale la ML dar foarte putin, practic ca actiune fiind foarte similare; eu am pastrat M-ul care pare mai universal si pentru pescuit UL am luat un bat dedicat UL; fie M fie ML Compre are un raport excelent calitate/pret si e un bat versatil cu care am prins de la biban pe jig la clean peste 3kg pe vobler cu portanta mare eu il recomand cu caldura pentru naluci peste 4g - cu textil bun (varivas aging) am aruncat si sub 3g dar batul nu e facut pt asa ceva.