Shimano Compre vs StCroix Eyecon

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 05 Dec 2011, 20:47

Pai si eu in principal tot pentru jig il vreau dar sa il pot folosi si la voblere la clean si pastrav unde am ocazia sa merg mai des.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

alex87nfs
utilizator constant
utilizator constant

Re: Shimano Compre vs StCroix Eyecon

Mesaj de alex87nfs » 05 Iul 2013, 10:36

redeschis eu topicu ( dupa ceva vreme :) ) ..cum e compre , l-ai luat pana la urma ? ma bate si pe mine gandu :respekt:
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 05 Iul 2013, 10:39

Nu l-am luat ca mi-am luat un custom ;)
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

alex87nfs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex87nfs » 05 Iul 2013, 10:44

Spring scrie:Nu l-am luat ca mi-am luat un custom ;)
am inteles ! mersi oricum ,mai studiez putin at :respekt:
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 16 Iul 2013, 22:18

L-am luat eu pe cel de 7' ML de cca o saptamana, am facut o iesire cu el la stiuci si bibani pe o baltuta, am dat cu jiguri mici 2-5grame +guma, linguri de 6 si 8 grame, voblere. Parerea mea e ca e un bat "de biban" mai imbracat sau jiguri usoare de salau, merge bine si pe vobler, batul e destul de finut pe varf si progresiv, nu am reusit sa ii testez rezerva de putere dar pare ok.

Cu un sunline super pe de 10lb senzitivitatea e foarte ok.

Decuparea aia de la maner e putin cam in fata pentru mine, ar trebui sa tot mut mana mai inainte dupa fiecare lansare ceea ce nu e neaparat o problema dar nu imi place mie, nu mi-e comod.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 03 Sep 2014, 11:51

M-ar interesa si pe mine ceva detalii despre compre ml de 2.10 ....vreau sa il cumpar si pe viitor sa ii schimb inelele si manerul de la un batz proaspat rupt :)) cum se cumporta cu inelele de serie la jigging? Duce 5-6gr jig+guma de 5 cm pe adancimi mari?

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 03 Sep 2014, 20:16

Ia M-ul. E mai zdravan. Eu il am de vreo 3 ani, si pot sa zic ca e batul care l-as lua cu mine oriunde. E bun la orice specie si cu orice naluca, iar rezerva de putere e excelenta. Fin pe varf, arunca foarte bine de la 5g in sus, merge si cu 3.5g. Pot sa afirm ca poate concura orice bat de pe piata pana in 700-800 de ron cu caracteristici similare, atat la actiune cat si la senzitivitate.I-am schimbat inelele, are 11 acum, plecare 25, top 4.5, si e brici. Modelul nou e naspet, blancul desi e dat im9 e mai gros si mai balanganicios, deci clar e downgrade.
Urasc atarnatorii!

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 03 Sep 2014, 20:27

Am bete care sunt ok de la 7 gr in sus...de aceea vroiam ceva care sa fie ok si pana in 7 gr(jiguit) . Cel pana in 17 gr imi pare un pic heavy pentru ce imi trebuie mie , de obicei pescuiesc la clean, biban de 10 ori/an :)

florinachepop
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florinachepop » 04 Sep 2014, 18:14

Am avut ambele variante, Compre de 2.10 M si ML varianta pe IM8 - mi-a placut atat de mult M-ul ca am luat si ML, acum ML-ul l-am lasat unui prieten; diferenta intre cele 2 variante este foarte mica, tronsoanele de varf sunt identice la cele doua variante, in timp ce tronsonul de baza este o idee mai moale la ML dar foarte putin, practic ca actiune fiind foarte similare; eu am pastrat M-ul care pare mai universal si pentru pescuit UL am luat un bat dedicat UL; fie M fie ML Compre are un raport excelent calitate/pret si e un bat versatil cu care am prins de la biban pe jig la clean peste 3kg pe vobler cu portanta mare eu il recomand cu caldura pentru naluci peste 4g - cu textil bun (varivas aging) am aruncat si sub 3g dar batul nu e facut pt asa ceva.

Scrie răspuns