shimano clarus
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
shimano clarus
As dori niste pareri despre lanseta shimano clarus de la cei care cunosc acest produs. Dupa cate am vazut are actiune rapida,construita pe un blanck bun,si finisajele par acceptabile. Vreau sa o folosesc pt.salau. Este cat de cat senzitiva pt.o lanseta cu acest pret,relativ mic?
Daca mai stie cineva,va rog spuneti-mi daca mai comercializeaza cineva balzer,imi trebuie un tronson de varf.(mag.online,sau alta idee)
Daca mai stie cineva,va rog spuneti-mi daca mai comercializeaza cineva balzer,imi trebuie un tronson de varf.(mag.online,sau alta idee)
Re: shimano clarus
Sunt doua modele de Clarus, cel vechi pe blank IM7 care este la pret redus http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 15192.html pe asta din link il cunosc, este o lanseta super ok. Mai este modelul nou de Clarus pe blank IM8 http://www.tacklewarehouse.com/Shimano_ ... e-CLR.html pe care nu am pus mina dar am in schimb o lanseta Shimano Compre model vechi pe acelasi blank IM8 care este mai usoara si mai rapida decit Clarusul IM7 http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 15199.html Ti-le recomand pe ori care din cele doua, Clarus-ul IM7 sau Compre-ul IM8.
- stefanflorin
- veteran
Ti-l recomand pe cel care-l vinde si totalul, e un bat super ok la banii lui, senzitiv si rapid, chiar weekendul trecut l-am pescuit pe cel de 7' pana in 17.5g. La 14 g se comporta perfect si chiar mai duce ceva. Compre la aceiasi putere e mult mai fleashca si din ce am vazut mai finuta. Finisajele sunt bune, componente bune, echilibrat bine, conic, gros in carne. Face banii!
Urasc atarnatorii!
-
- utilizator constant
si mie mi s-a parut ca cel de pana in 14 grame de 2,13 este mai senzitiv poate si din cauza ca imi place ca lanseta de salau sa fie rigida pe talon si varful sa flexe putin, nu par...........si mi l-am cumparat, insa la prima partida la prima aruncare a facut trosc deasupra primului inel
....... astazi mi-au trimis altul nou si sper sa il pescuiesc maine si dupa o sa iti spun mai multe pareri

Eu nu am pus mina pe Clarusul de 7" 1/4-5/8 doar pe cel de 6"6' 1/8-1/2, chiar este mai rapid decit Compre 6"6' 3/16-5/8 deoarece mie nu mi se pare chiar fleasca?Biban scrie:Mai fin si mai senzitiv mi s-a parut clarusul ML 7" de 3,5-14 gr fast
Cel mediu de 7-17,5 gr e x-fast.
Si mie mi s-a parut compre cam moale.
- stefanflorin
- veteran
Mihai al tau sigur a fost pocnit, nici cea mai penala chinezarie nu se rupe asa, si mai ales in locul ala. Oricum al tau e bat de bibi nu de salau pe Oltgiura_mihai scrie:si mie mi s-a parut ca cel de pana in 14 grame de 2,13 este mai senzitiv poate si din cauza ca imi place ca lanseta de salau sa fie rigida pe talon si varful sa flexe putin, nu par...........si mi l-am cumparat, insa la prima partida la prima aruncare a facut trosc deasupra primului inel....... astazi mi-au trimis altul nou si sper sa il pescuiesc maine si dupa o sa iti spun mai multe pareri

In alta ordine de idei, nu e x-fast ala M, e fast si atat

Urasc atarnatorii!