Shimano Carbomax
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Shimano Carbomax
Va salut.
Mi-am cumparat de curand un bat de lanseta de 2.45m de la Shimano ,modelul Carbomax.Dupa ce am cumparat-o am tot citit mai peste tot si am vazut ca puterea sau actiunea la varf este de 50-120gr.
De ce am cumparat-o asa? Pentru ca in toamna am mai pescuit cu voblere cu o lanseta tot de rapitor dar d-aia din piata cu actiune de 20-50gr si nu imi placea pntru ca in momentul cand mulinam mi se incovoia destul de mult varful.
Credeti ca trebuia sa-mi cumpar una cu actiune mai mica?V-as fi recunoscator daca v-ati da mai multi cunoscatori cu parerea.
Multumesc
Mi-am cumparat de curand un bat de lanseta de 2.45m de la Shimano ,modelul Carbomax.Dupa ce am cumparat-o am tot citit mai peste tot si am vazut ca puterea sau actiunea la varf este de 50-120gr.
De ce am cumparat-o asa? Pentru ca in toamna am mai pescuit cu voblere cu o lanseta tot de rapitor dar d-aia din piata cu actiune de 20-50gr si nu imi placea pntru ca in momentul cand mulinam mi se incovoia destul de mult varful.
Credeti ca trebuia sa-mi cumpar una cu actiune mai mica?V-as fi recunoscator daca v-ati da mai multi cunoscatori cu parerea.
Multumesc
vali, nimeni nu iti poate raspunde la intrebare din simplu motiv ca lanseta trebuie sa iti placa tie
daca anul trecut ai fost nemultumit de o lanseta si stii exact de ce, tot tu vei sti cel mai bine daca noua lanseta te multumeste
in afara de asta de multe ori nu conteaza ce scrie pe bat, trebuie sa iti vina tie bine in mana si sa-ti placa cum lucreaza
una peste alta daca dai cu voblere medii/mari in curent probabil ca e buna
oricum, dupa ce vei pescui cu ea vesi sti daca iti place sau nu
daca anul trecut ai fost nemultumit de o lanseta si stii exact de ce, tot tu vei sti cel mai bine daca noua lanseta te multumeste
in afara de asta de multe ori nu conteaza ce scrie pe bat, trebuie sa iti vina tie bine in mana si sa-ti placa cum lucreaza
una peste alta daca dai cu voblere medii/mari in curent probabil ca e buna
oricum, dupa ce vei pescui cu ea vesi sti daca iti place sau nu
:)
@ vali76
Echipata cu o mulineta 4000 FB, ansamblul va fi putin greu la mana, dar poti sa cauti SOMNUL cu "arma" asta
Un fir 0,30 - 0,32 + struna + NALUCI -> Killer Frog, Shirasu Kill Bill 190 SU, Oscilanta JK /Balzer, Oscilanta Dream/Balzer, ColonelZ-Duo/Balzer.
P.S. Ultimele 3, sunt cele mai OK, parerea mea, la care as adauga si DOLI #2 by BerTI & PISCOT #3 by BerTI
FIRE `NTINSE
Echipata cu o mulineta 4000 FB, ansamblul va fi putin greu la mana, dar poti sa cauti SOMNUL cu "arma" asta

P.S. Ultimele 3, sunt cele mai OK, parerea mea, la care as adauga si DOLI #2 by BerTI & PISCOT #3 by BerTI
FIRE `NTINSE

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
:)
@ vali76, cu placere colegu, oricand te ajut, daca o pot face 
E placut sa cauti si somnul in s p i n n i n g, dar eu la mine tot cumatra STIUCULINA si PASTRAVUL DE LAC sunt pe primul loc
Urmand salaul - avatul - cleanul

E placut sa cauti si somnul in s p i n n i n g, dar eu la mine tot cumatra STIUCULINA si PASTRAVUL DE LAC sunt pe primul loc

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Nu vreau sa te intristez, dar n-ai ce cauta cu asa batz la clean/pastrav/biban....eventual somni mari si stiuci uriasi...asa da, altfel nu..vali76 scrie:multumesc mult pentru sfaturi.Incepusem sa ma cam sperii ca nu voi avea ce face cu ea la rapitor.E bine sa ai oameni optimisti pe langa tine.
Multam razvi
Pescuitul de finetze se incadreaza totusi in 0-15gr....