Shimano BeastMaster & SpeedMaster

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 13 Iun 2008, 23:25

Cunosc fenomenul.... io cand am vrut sa-mi iau masina am alergat o luna de zile dupa vw si audi.... pana la urma mi-am luat un seat... :lol: :lol:

Electron
junior
junior

Mesaj de Electron » 14 Iun 2008, 10:50

Chestia e ca Shimano am gasit numai intr-un singur magazin din Brasov, iar acolo era prea scump pentru cat merita si n-am vrut sa astept dupa o comanda in alta parte asa incat m-am reorientat spre alte firme, iar dintre cele pe care le-am tinut in mana a fost si Cormoranul acesta, care era pe lista mea si despre care auzisem lucruri bune.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 14 Iun 2008, 23:58

Sunt convins ca nu ai cautat unde trebuie....Daca te-ai dus la Gipo te inteleg....ala nu-i comert, e prosteala pe fata... Incearca Sipcarp, pe Codrii Cosminului sau mai bine acelasi magazin, dar in Sacele.... sau... www.sipcarp.ro..... Fire intinse! :wink:

Electron
junior
junior

Mesaj de Electron » 15 Iun 2008, 16:20

Am fost si pe Codrii Cosminului, dar nu aveau Shimano, iar in stoc nu aveau mai nimic...si trebuia sa astept comenzi de la Bucuresti...iar Bucurestiul nu putea sa vanda marfa din stoc pentru ca avea loc nu stiu ce fuziune de firme....

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 16 Iun 2008, 13:12

Gandeste-te ca acum cativa ani pe piata erau in voga modelele Catana si ForceMaster. La vremea aceea erau considerate top. Acum cand au aparut si modelele BeastMaster si SpeedMaster , celelalte modele parca nu ar mai fi bune de pescuit. Asa ca gadeste-te ca aceeasi pesti pe care-i capturezi acum cu noile modele se capturau atunci la fel de bine. Diferentele de pret sunt duble intre modele. Tinand cont de cele spuse , eu mi-am luat 2 buc. BeastMaster (una pantru clean si una pentru salau-stiuca) la pretul unui SpeedMaster. Reflecteaza la ce ti-am spus. Diferenta de pret dintre modele este dupa parerea mea un moft.

Scrie răspuns