Shimano Beastmaster 270M
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Shimano Beastmaster 270M
Pe internet scrie ca este ``Unbreakable``! Cei de la Shimano sustin ca blank-ul din care este produsa este unul dintre cele mai solide care se gasesc momentan pe piata mondiala. Pretul pe internet , de ex. la www.hav-shop.de , este de numai 67€. Se merita sa cumpar aceasta lanseta? Apropo : mulineta Shimano Super GT FA 2500 ( 68€ ) merge folosita cu lanseta Beastmaster 270M la pescuitul stiucii ? 

-
- utilizator constant
De obicei un bat se cumpara punand mana pe el, si nu dupa caracteristici seci, date pe net. Depinde la ce fel de naluci vrei sa il folosesti. De ex. de la shimano am vazut modelul Diaflash 2,7m, 20-50g-unul dintre cele mai universale bete si in acelasi timp unul dintre cele mai reusite. Dar pretul este pe masura:137 euro. Sau modelul Technium DF, mai ieftin, 2,7m, 20-50g (cred ca il are Adelin). Eu am cel de 3m, 50-100g. Si modelul asta este reusit, dar mai bun ar fi Diaflash.
Mulineta depinde de stilul fiecaruia(ca marime). Unii prefera modelele mai mici-2500, altii (printre care si eu) prefera modelele mai mari-4000. Pune mulineta pe bat si vezi care iti place.
Mulineta depinde de stilul fiecaruia(ca marime). Unii prefera modelele mai mici-2500, altii (printre care si eu) prefera modelele mai mari-4000. Pune mulineta pe bat si vezi care iti place.