shakespeare ugly stick lite... fals sau real?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

feugen
veteran
veteran

shakespeare ugly stick lite... fals sau real?

Mesaj de feugen » 20 Mai 2010, 17:02

Bucuresti

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Mai 2010, 17:09

:shock: :shock: indestructibila?probabil ca or sa fabrice 100 mii buc si pe urma falimentul ai asteapta.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Mai 2010, 17:49

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 20 Mai 2010, 18:08

sunt intr-adevar foarte rezistente.dar orice lanseta cedeaza,mai ales daca nu e folosita corespunzator.
oricum majoritatea lanstelor se rup la transport sau acasa.foarte putine se rup in timpul pescuitului efectiv!
da asta i mai faina!
http://www.youtube.com/watch?v=yxxtEnI72Hw

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 20 Mai 2010, 18:15

Da... Cel putin ciudat... Adica i-a rupt pestele in drill sau era faramata dinainte... ca la ce a urmat (fortarea lansetei de la jumatate) ar fi trebuit sa se mai rupa de 10 ori.. :lol:
Intrebarile mele sunt de fapt:
1. este daca are asa ceva cineva si ce impresii i-a facut?
2. la ce fel de pescuit se preteaza un bat avand caracteristicile: 6'6", dintr-o bucata, actiune medie, 1/4 - 5/8oz
3. exista diferente ca si specific fata de o Baracuda Bass (din aceea am avut si... nu era genul meu).

Eu sunt novice si nu stiu sa apreciez o lanseta dupa ce scrie pe ea, iar pe asta nu am apucat sa o "pipai".
Bucuresti

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Mai 2010, 18:25

nu stiu daca stii dar ugly au prima treima de varf din fibra de sticla plina

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 20 Mai 2010, 18:32

Am "auzit" ca ar avea varful din fibra plina... A avut sau are cineva si sa-mi ofere raspunsurile solicitate in postul anterior? Mie mi se pare a fi o lanseta ok pentru un incepator fara pretentii ca mine dar care are ca si "tinte" stiuca in general si cand am drum prin Delta avatul. Pentru salau... am incercat si am prins 4 pesti la guma pe Dunare insa consider ca a fost o intamplare (sotia mea a prins atunci 2 pescuind cu rotativa dupa avat, iar juniorul meu in varsta de 5 anisori atunci a prins si el unul la cauciuc dar de... 4kg nu strapi ca mine... :lol:).
Bucuresti

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Mai 2010, 18:52

se preteaza foarte bine ptr.rotative,oscilante si voblere de orice tip.e foarta buna daca nu esti pretentios.firma care le face, shakespeare are traditie ca fabricant de scule.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 20 Mai 2010, 18:56

Acelasi lucru il faci cu un Cormoran Bull Fighter ... :wink:

Imagine

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

In imagini Bull Fighter 2,10m 10-40gr. Daca vrei un bat de pescuit la stiuca (mai ales cu oscilante) ieftin si aproape indestructibil, asta ti-ar fi mai la indemana...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 20 Mai 2010, 19:09

rine scrie:se preteaza foarte bine ptr.rotative,oscilante si voblere de orice tip.e foarta buna daca nu esti pretentios.firma care le face, shakespeare are traditie ca fabricant de scule.
Stiu ca aretraditie deoarece pana acum am avut 2 lansete din gama lor pentru rapitor si... sincer nu m-au dezamagit. Prima a fost de 2,4m actiune 5-15gr. Cu asta pescuiam pe Tineretului la stiuca cu naluci mici si ma jucam cu marle pana in kg... mi-era frica sa pun naluci mai mari sa nu-mi vina stiuci mai "bine crescute" care sa-mi farame lanseta. Asta si-a "incetat activitatea" pe canalul care leaga Gorgostel de Chiril pescuind la biban in momentul in care a "interactionat" cu lanseta din fibra plina a partenerului meu. O a doua lanseta Shakespeare este de 2,1m Graphite cu maner scurtut, care inca se mai afla in uz, insa amendamentul pe care il aduc este acela ca s-a inmuiat in cei 5-6 ani de cand o am (drept este ca a si muncit). Ambele au fost cumparate din Metro importate fiind de o firma din Timisoara.
Bucuresti

Scrie răspuns