Shaduri JAXON???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- mihai izbiceni
- veteran
Shaduri JAXON???
A pescuit cineva cu aceste shaduri,evoluti, capturi,modele???
Jaxon
Am cmparat de curiozitate Jaxon karas f 6cm 6g si asta ca am vazut ca e identic cu carasul din seria D.A.M nature hunter shad 3d. Merge cel mai bine in zilele insorite chiar daca nu la fel ca celalalt. Am luat biban si stiuca cu el dar il folosesc destul de rar.
Numai bine...
Numai bine...
am si eu vreo 2 de 6 cm ,6 gr unul imita carasul ,celalalt un biban...nu prea am pescuit cu ele...finisaje faine care aduc mult cu dam-urile natural shad sau balzer ranger shad ..un prieten a prins in schimb bine(mai mult marle pana in 2 kilograme dar a avut muscaturi multe) mai multe zile la rand cu cel galben...un fel de fire-tiger
E OK. Stiu engleza. Numai ca in limbajul popular (standard) al pescarului de rapitor cand spui "shad" te referi la twistere shad, pt. a le deosebi de grub-uri. Cele descrise de tine si de pupu sunt numite generic voblere (care, corect, pot avea forme shad, minnow, etc.). Probabil ca mihai izbiceni e curios sa stie cum se comporta mai nou aparutele twistere Jaxon (care, iata, sunt intrate recent si pe magazinul TotalFishing).seve scrie:musti shad nu inseamna neaparat naluci suple...shad in engleza se refera la pestisori ca platicuta ,rosioara sau babusca de dimensiuni mici (forma plata, diferita de minnows care se refera la forma alungita ).eu cel putin am crezut ca s-a referit la woblere flat nu la plastice moi
Dar poate ma insel eu. In fine, informatiile despre naluci sunt oricum binevenite.