discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
fratelecelmic
- senior

darkseth scrie:Pe Mann`s am pus "mana" acum 5 ani(se gaseau si la arow).....cand am pescuit pentru prima oara la rapitor.De atunci mai am un fire shad ,care arata altfel decat cele pe care le-am cumparat anul acesta dintr-un anumit magazin....
mosule, fire shadul nu arata standard intr-un fel. culorile difera de la un twister la altul, unul are mai mult verde fluo injectat, altul are mai putin si se apropie de un chartreuse.
dak gasesti 2 la fel sa ma anunti si pe mine.
ps. nu am treaba cu nici un magazin sau dealer de pescuit.
-
darkseth
- utilizator constant

Mosule,cand ai un drum prin Bucuresti sa vii sa iti arat (toate cele de 4' luate din Anglia sunt la fel-si sunt la fel si cu cele pe care le am de acum cativa ani).In anglia nu au de vanzare marimea 3' ca le luam de acolo-si poate o sa iti arat si celelalte modele si sa iti spui parerea.....

-
ovidiu
- veteran

-
Acu' depinde si unde se folosesc mannsurile astea.
La Dunare care apuca 10 lansari e erou, dar f putine jiguri trec de 5lansari cu viata

.
Eventual , daca mi se pare ca va trece de 5lansari, adica pescuiesc in zona mai aerisita, pun un stropshor de superglu la bila jigului... ca au tendinta sa mai fuga de pe jig, dar nu-i o problema ...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
fratelecelmic
- senior

darkseth scrie:Mosule,cand ai un drum prin Bucuresti sa vii sa iti arat (toate cele de 4' luate din Anglia sunt la fel-si sunt la fel si cu cele pe care le am de acum cativa ani).In anglia nu au de vanzare marimea 3' ca le luam de acolo-si poate o sa iti arat si celelalte modele si sa iti spui parerea.....

cum spui tu.
eu in ro de cand au aparut acum multi ani nu am gasit la fel nici fire shad nici hot orange. singurele standard sunt real xxx.
-
fratelecelmic
- senior

dak astea de pe net sunt de china, atunci lasa-ma sa pescuiesc eu cu ele.
da tu cu alea din Anglia, ok? pe mine nu ma deranjeaza dak prind peste.
-
darkseth
- utilizator constant

Te-am impiedicat eu sa pescuiesti cu ele?!!!Nu as intra in polemica.....insa....lemon-shadul este o combinatie de culori care a aparut prima oara la Mann's (s-ar putea sa gresesc)....
Mda.....am un lucruru , de aceeasi firma , cumparat din 2 locuri diferite,pe care le compar si le observ diferentele ,imi exprim nedumerirea.....insa.....dar nu mai are rost sa continui ca .....in fine....
-
mihai florescu
- veteran

todi scrie:si cu asta s'a lamurit problema.
Tip: peste doi trei ani o sa urle lumea dupa Mt'uri perch.
cheers
mai omule , la tine nu se aud "lupii"??? au o lista intreaga de MT de 8 cm , in repertoriu.
Eu sper , sa se gindeasca cineva sa comande MT de 8 cm , in acelasi mod cum au comandat si mann's.

-
todi
- veteran

-

mihai, nu se aud, am surzit pe garla de la atata vant.
fratelecelmic, nu stiu la ce se refera darkseth, dar eu spun ca nuantele si cantitatile culorilor difera si nu dispunerea lor pe shad. hot orange sunt full galben, lemon shad au alb in ele gramada samd.
cred ca mai repede e vorba de calitatea produsului si nu de provenienta lui.
-
mihai florescu
- veteran

mihai florescu scrie:todi scrie:si cu asta s'a lamurit problema.
Tip: peste doi trei ani o sa urle lumea dupa Mt'uri perch.
cheers
mai omule , la tine nu se aud "lupii"??? au o lista intreaga de MT de 8 cm , in repertoriu.
Eu sper , sa se gindeasca cineva sa comande MT de 8 cm , in acelasi mod cum au comandat si mann's.

e...,ca sa fiu multumit ...cineva a citit cite "ceva" pe forumul asta si...MT de 8 cm este pe piata, ba mai mult, si in varianta Chartreuse Flake+clasicul alb sidef.
Pe aceasta cale le multumesc din toata inima.
-
todi
- veteran

-
Inviasi?
Hai sa'ti dau nr. de telefon pe privat ca nu te'am mai auzit de 1 an.