Ceea ce vreau eu e sa imi cumpar un bat de spin ok. Daca o sa ma intrebati pt ce rapitor il vreau nu pot spune exact. Pt inceput nu vreau sa ma hazardez la capturi capitale ci doar sa invat tehnica. Mi-ar place sa prind clean, biban si dupa cine stie poate un avat, salau si stiuca. Nu vreau sa investesc mult pt inceput. Ca mulineta, cred ca e buna cea de la batul de match, un shimano exage 2500FA pe care tocmai am pus un fir mono de 0,15 S-force Match Trabucco. Fiindca voi pescui mai mult de pe mal (pe Suceava, Siret,Moldova), ma gandeam la un batz de 2.40 si anume la urmatorul:
http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=92
Ar mai fi si cel aqua ca pret. Oricum le voi lua mai ieftin decat pretul afisat pe site.
S-ar echilibra mulineta cu batzul?
Si pentru inceput din ce am citit m-am gandit sa cumpar urmatoarele voblere, rotative:
- 1 salmo tiny
- 1 salmo hornet
- vreo 2 buc de la cosma
- 2 rotative mepps 0 si 1
- as lua si ceva plastice pt jiguri dar nu prea stiu ce si problema e ca nu cunosc ce marime de ac trebe la un twister sau shad de exemplu.
Ca acesorii nu stiu ce sa iau. Nu stiu cum se leaga nalucile si nici nu am gasit pe net monturi pt rapitor. Se leaga direct sau se leaga cu ceva de genul quick links ca sa schimbi mai repede nu sa stai si sa tot tai si sa laegi iar?
Cam multa barbologie, dar sper sa imi dati o mana de ajutor.

Va multumesc.