sfaturi lanseta UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
sincer sa fiu am aruncat si eu de vreo doua ori cu Procyon-ul(e drept ca nu cu cea mai potrivita mulineta) si nu mi-a placut. Nu-mi statea bine in mana. In schimb ULX mi-a placut ( insa doar in magazin). Si stii care mi-a placut cel mai tare? Ala de 2.40, pe care l-am pipait la un targ. Mi s-a parut fenomenal ptr un ul de 2.4. Daca-i voi gasi o aplicatie, ma voi stradui sa-mi iau si eu unul
- vasilepop_65
- senior
Imi face si mie cu ochiulANDREI RIGA scrie: Si stii care mi-a placut cel mai tare? Ala de 2.40, pe care l-am pipait la un targ. Mi s-a parut fenomenal ptr un ul de 2.4. Daca-i voi gasi o aplicatie, ma voi stradui sa-mi iau si eu unul

-
- veteran
Cel putin aia cu care m-am jucat eu era grozava. Eu am mai avut un ET SPIN BLADE de 2.40 0-10g si credeam ca asa e normal
la lungimea asta, dar cand am pus mana pe ULX la SUPERPESCAR mi-a cazut fata. Sunt la o suta de ani una de alta! Pe de alta parte daca ai probleme de buget, mi-a placut foarte mult una noua de la ET, --am vazut-o la targul AVP--mult mai mijto decat Skill fie el 1 sau 2 (cel putin la actiune/dinamica) si care se cheama Perch Blade si este vreo 90-95 ron, cu varf blector.

- vasilepop_65
- senior
Eu pescuiesc cu 2.10-le si l-am folosit atat de pe mal cat si din barca, personal sunt foarte multumit. E drept ca pot fi situatii cand 2.40-ul te ajuta mai mult, depinde pe ca rauri pescuiesti. Eu l-am folosit pe rauri mici si medii in conditii de vegetatie abundenta pe maluri, iar din barca chestiunea pare mult mai simpla...Oricum mi se pare un batz foarte reusit raportand-ul si la calitate/pret.