Sfat tambur mulineta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
amon
utilizator constant
utilizator constant

Sfat tambur mulineta

Mesaj de amon » 04 Apr 2011, 17:17

Salutari la toata lumea.
Am si eu o mare rugaminte la cei cunoscatori.Am o mulineta Cormoran Rodeo-3SF 1500 si tamburul imi creaza probleme in sensul ca mi se rupe de jos de la buza.E in garantie,am trimis-o inapoi,mi s-a schimbat tamburul si din nou aceeasi problema,se rupe.Momentan am vreo 3 rupti.Am uitat sa specific toti tamburii sunt din plastic.
Intrebarea e urmatoarea:se poate pune un tambur din aluminiu de la un alt model de mulineta?Si daca se poate de la ce modele?Chiar nu ma pricep de loc la lucrurile astea si de aceea am apelat la altii care cred ca ar putea sa ma ajute in ideea ca poate unii dintre voi v-ati mai intalnit cu o astfel de problema si puteti sa ma indrumati si pe mine.
Va multumesc anticipat!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Apr 2011, 17:33

nu stiu ce tamburi s-ar potrivi, poate ar putea sa iti dea niste sfaturi detinatorii de cormoran dar in cazul in care mulineta e in garantie poti sa le ceri sa ti-o schimbe si iti cauti una care sa aibe cel putin un tambur metalic ...

inca nu am auzit sau vazut pe nimeni sa aibe problema asta ... :shock:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

amon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amon » 04 Apr 2011, 17:41

Nu mai imi este in garantie din pacate tocmai de aceea ma gandeam la "o inventie".

eve
junior
junior

Mesaj de eve » 04 Apr 2011, 17:51

ai pm

Scrie răspuns