sfat sonar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
sfat sonar
ce parere aveti de http://www.xxx.ro/produse/105/7993/S ... eless.html sau ar fi mai indicat ala de la humminbird cu ratusca?
avand in vedere ca urmatoarea mea achizitie va fi un sonar pentru barca, ce Humminbird recomandati ca sa merite , la un buget de > 200 euro.
Am avut jucarii cu ratuste dar m-am lecuit dupa primele incercari.
Voi folosi sonarul preponderent pe lacurile de acumulare de pe Olt.
Am avut jucarii cu ratuste dar m-am lecuit dupa primele incercari.
Voi folosi sonarul preponderent pe lacurile de acumulare de pe Olt.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Pentru un buget >200 EUR as opta pentru un 'side imaging' la 1000 EUR.
Glumesc. Daca vrei si GPS incorporat e in jur de 600 $/EUR(depinde de unde il iei). Daca iti permiti iti iei 'side imaging'.
Pentru a vedea adincimea, pragurile, eventuale structuri, te descurci si cu cel de 200$. Depinde cit vrei/poti sa investesti.
Eu am un H565 pe care l-am cumparat cu 250$ cu doi ani in urma. Acum H570 e sub 200$. E OK.
Pina la urma sonarul e o unealta care te ajuta sa localizezi mai bine structurile dar tot practica e de baza si la pescuit.

Glumesc. Daca vrei si GPS incorporat e in jur de 600 $/EUR(depinde de unde il iei). Daca iti permiti iti iei 'side imaging'.
Pentru a vedea adincimea, pragurile, eventuale structuri, te descurci si cu cel de 200$. Depinde cit vrei/poti sa investesti.
Eu am un H565 pe care l-am cumparat cu 250$ cu doi ani in urma. Acum H570 e sub 200$. E OK.
Pina la urma sonarul e o unealta care te ajuta sa localizezi mai bine structurile dar tot practica e de baza si la pescuit.