sfat mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
re
Ecusima este o mulineta excelenta si te incadrezi si la pret. Eu am doua, cea mai veche e de cam 3 ani daca nu ma insel(si functioneaza perfect) ...e marimea 2500 si am scos pesti imensi pentru gabaritul ei.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
bun. am fost prin magazine si... s-au schimbat datele problemei. am luat un black bull htc in mana si mi se pare cam greu. am luat si un simano nexave si o Daiwa Procyon si sunt peste black bull sau cel putin asa mi se pare mie. acum trebuie sa va cer o parere si pentru o lanseta cam in zona de pret 200-250 ron lungime 2.40 putere undeva intre 5-25 10-30 orice parere e binevenita. cat despre mulineta am luat o ryobi ecusima in mana modelul 3000 la un pret suspect de mic 150 ron dar asta cred datorita faptului ca statuse ceva timp in magazin (avea praf pe ea
) oricum mi se pare ok ryobi dar acum problema ar fi batul...

"Cum vezi relatia dintre cetatean si stat?/ Ca concubinajul dintre cuur si caccat"
sincer tineam htc-ul intr-o mana si un nexave in cealalta si diferenta era clara (diferenta e de 100 de grame) htc-ul are 275 gr si nexave 170 gr. sigur e si o diferenta de pret intre ele. Acum despre htc stiu ca avea o rezerva mare de putere si se simtea solid dar daca ar fi sa iau o daiwa procyon/powermesh/exceler nustiu ce rezerva de putere au fiind mult mai usoare ma gandesc sa nu fie cumva si mai putin solide.
"Cum vezi relatia dintre cetatean si stat?/ Ca concubinajul dintre cuur si caccat"
-
- veteran
- bushmaster
- utilizator constant
mircea13 scrie:Salut weed43. In viata e bine sa te ghidezi dupa un proverb englezesc care spune" Sunt prea sarac ca sa imi permit sa cumpar lucruri ieftine"
Lucrurile iefine sunt de proasta calitate si te tin putin timp si iarasi trebuie sa cumperi altul si tot asa la infinit. Pe cand un lucru bun costa ceva mai scump te tine mai mult timp si are niste calitati in plus pe care lucrul ieftin nu le are.
Mai gandeste-te inainte de a da banii ca mai tarziu o sa iti para rau dupa ei. si o sa iti amintesti ce ti-am scris eu aici.Numai bine. Mircea13
mircea13 are perfecta dreptate. eu am daiwa exceller plus 2000 la un batz de 2.10m 5-25g si pot satzi recomand in orice caz, dai banu da stii ca merge foarte exact, nu ai nici o treaba la fire textile (atzi trebuie un backing) si e corpul facut din metal deci daca ai un pic grija de ea potzi s-o lasi mostenire la copii... deasemenea pot sa-tzi recomand SPRO RED ARC. n-o am inca (din pacate) dar e mulineta anului 2009 si ptr 10 rulmenti e foarte ieftina, shimano sau daiwa asemanatoare costa cel putzin dublu. mie mi se pare ca 3000 ar fi cam mare la batul tau eu zic ca 2500 ajunge (astea-s marimi daiwa shimano spro are alte denumiri la marime)