sfat - mulineta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 29 Mar 2011, 09:59

shimano ...

totusi, nu toata lumea poate isi permite si nici nu vrea sa cheltuie gramezi de bani pe sculele de pescuit ...

omu voia o parere despre cele 2 muliente si sub nici o forma nu despre stella si baitcasting ... cel mai OK era daca raspundeai ca nu ai fost multumit de ele si atata tot ... si totusi sa fim seriosi, o iei si tu pe fagasul ala cu baitcasting la voblere de 3cm dupa clean ?

maflorin - shimano totusi a pomenit ceva bun ... incearca sa vezi daca nu gasesti second un Exceler care multa lume il are si sunt multumiti de el si inclusiv eu trag de unul de 3000 de vreo 2 ani la avat si inca nu am avut nici cea mai mica problema ... la clean sunt convins ca nici atat si un 1500 ar fi OK ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 29 Mar 2011, 10:14

shimano scrie: In final am ajuns la Stella, si la scule de Baitcasting, si tare-mi place nivelul asta :twisted:
Trabucco, Attack...ce-s astea? Niste labe de mulinete si firme de 2 bani. Eu recomand Nexave, daca tot ai pus pe lista.
Wow...ce nivel dom'le..Iar ne-ai impresionat :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 29 Mar 2011, 10:28

"****" aia de Attack iti bate la popou fara mila orice shimano low cost. Nexave, e o gluma de mulineta, am avut un 1000fa pe care l-am donat fara sa stau pe ganduri. Angrenajele low costului de la Shimano pe langa faptul ca (da recunosc) merg finut, sunt cam pilaf, scot tot felul de zgomote in forta, dau semne ca ar ceda, si mie unu chestia asta nu-mi inspira incredere plus ca dainuie plasticul prin ele. Referitor la nivel :lol: :lol: e o chestie de buget si nimic mai mult si sunt constient ca orice pescar si-ar dori sa aiba o stella sau mai stiu eu ce avioane. BAFTA!
Urasc atarnatorii!

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 29 Mar 2011, 11:08

Eu ma-ntreb daca Nexave-le 1000 poate fi luat in calcul pe un Maver Stralis Light Plus Spigot 2,40m / 5-12gr :roll: ...sincer, cred ca nu si nu din motive de fiabilitate...

Scrie răspuns