Sfat motorizare barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Sfat motorizare barca
Urmeaza sa achizitionez modelul urmator de barca http://www.barci-ambarcatiuni.ro/barci/ ... t.php#nogo .din cate vad producatorul recomanda 5 cp motorizare maxima. Eu as dorii sa achizitionez un mercury mariner de 9.9 cp, oare este vreo problema? ce s-ar putea intampla? Motorul de 9.9 are 38 kg, iar cel de 5 cp are 25 kg. Multumesc anticipat!
Re: Sfat motorizare barca
Cel mai bine e sa vorbesti cu producatorul !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- junior
Am vorbit cu producatorul si el sustine sa nu pun mai mult de 6 cai, pentru ca risc sa ma rastorn la viraje si ca barca va merge la fel si cu 6 cp si cu 10 cp. Ideea este ca tocmai gasisem un motor bun de 10 cp. Barca are 65 kg si ma gandeam ca 10 cp ar merge.
Parerea mea este sa asculti producatorul ! 

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
- andriipopa75
- veteran
barca respectiva taie apa, nu gliseaza, si merge la fel cu un motor de 6 sau de 10.
si , fata de o pneumatica, este instabila .
ca sa-ti faci o idee, un 4 cai pe o barca de tabla + bagaje + 3 oameni (adica > 600kg) merge f bine .
La barca aia e de vazut cum se comporta cand stai in picioare si la valuri, genul ala de barci mici de fibra mi s-au parut foarte instabile.
si , fata de o pneumatica, este instabila .
ca sa-ti faci o idee, un 4 cai pe o barca de tabla + bagaje + 3 oameni (adica > 600kg) merge f bine .
La barca aia e de vazut cum se comporta cand stai in picioare si la valuri, genul ala de barci mici de fibra mi s-au parut foarte instabile.