sfat lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior
A cazut si Okuma.
Au ramas Maver Esox si Maver Stralis Spigot Spin 2.4 10-30gr.
Dar de asta ce stiti?
Energofish ET Destroy 2.40m, 10-30gr?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-ener ... -5748.html
Au ramas Maver Esox si Maver Stralis Spigot Spin 2.4 10-30gr.
Dar de asta ce stiti?
Energofish ET Destroy 2.40m, 10-30gr?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-ener ... -5748.html
Faci ce vrei dar eu zic sa nu te grabesti , sa mai stRingi niste bani si ia ceva mai bun . Exact in aceeasi situatie eram si eu in primavara cand am inceput cu spinul si nu credeam sfaturile ca o lanseta buna e mai scumpa . MI-am luat Alumina si dupa aia Maver , dupa aia am avut ceva bani si am luat un St. Croix Wild River . Toata vara am dat numai cu el si la avat si la salau si acum chiar la stiuca , da stiu o sa ziceti ca e prea rapid pentru stiuca dar scimb pe mono si intarzii un pic inteparea si este OK .
Ideea este ca cele doua bete stateau degeaba ,deci gandestete cat faceau cele d0ua, imi luam din prima un Premier de la St .Croix.
Dar daca nu vrei sa mai astepti ia-ti Maver este mult mai senzitiva decat Alumina ,credema ,de fapt Alumina am si vandut-o ,am pastrat Maver tocmai ca este f. senzitiv este poate la fel cu St. CROIX-UL .
Ideea este ca cele doua bete stateau degeaba ,deci gandestete cat faceau cele d0ua, imi luam din prima un Premier de la St .Croix.
Dar daca nu vrei sa mai astepti ia-ti Maver este mult mai senzitiva decat Alumina ,credema ,de fapt Alumina am si vandut-o ,am pastrat Maver tocmai ca este f. senzitiv este poate la fel cu St. CROIX-UL .
-
- veteran
daca ai pe cineva care te poate ajuta cu trimisul din USA ...este perfect.
pe www.tackledirect.com
exista Daiwa Hartland 6'6'' -vechiul model,ieftin si bun.Il are DanR ,.
www.cabelas.com
Shimano Clarus
Shimano Convergence
Fenwick HMX
pe www.tackledirect.com
exista Daiwa Hartland 6'6'' -vechiul model,ieftin si bun.Il are DanR ,.
www.cabelas.com
Shimano Clarus
Shimano Convergence
Fenwick HMX