Salut.
Doresc sa-mi fac (cumpar) o lanseta din doua bucati. Nu ma intereseaza cele one piece.
O voi folosi la pescuit numai la salau pe lacuri si balti deci un ML pana in 14 grame reali. Sa fie cu actiune reala fast sau exfast.
Ca suma ma invart undeva la 200 euro. Ce optiuni am?
Sfat lanseta salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Sfat lanseta salau
pana in 14 grame la salau e cam cu dus si intors. eu folosesc 5-20 dar e actiune calculata zic eu corect. te sfatuiesc la o daiwa infinity q jiggerspin 3-15 ... eu am 5-20 si e tapanoasa. ( 240 cm). iar daca vrei ceva super care mie mi-a placut foarte mult, sunt extreme de usoare si varf usor poti merge la abrevis si au major craft solpara sau basspara. doar ca basspara sunt dintr-o bbucata parca.
o alta lanseta care mi-a prezentat-o cineva la targ e wright and McGill skeet reese. doar ca la fel era dintr-o singura bucata si mi-a adus varful lansetei aproape de mandrina. dar are inele micro, e usoara si se gaseste si din 2 bucati.
iar daca vrei sa spargi gura targului pe la 500-600 ron gasesti la totalfishing colmic herakles usa . sunt cu mult peste tot ce ti-am spus mai sus.
dintre toate as alege w@m ...
o alta lanseta care mi-a prezentat-o cineva la targ e wright and McGill skeet reese. doar ca la fel era dintr-o singura bucata si mi-a adus varful lansetei aproape de mandrina. dar are inele micro, e usoara si se gaseste si din 2 bucati.
iar daca vrei sa spargi gura targului pe la 500-600 ron gasesti la totalfishing colmic herakles usa . sunt cu mult peste tot ce ti-am spus mai sus.
dintre toate as alege w@m ...
-
- veteran
Din 2 bucati St.Croix SCIV 7`ft. ML 4-10 lb arunca real de la 4 la 12g(jiguri de la 3.5 la 9g) eu zic ca este suficient pentru lacuri.
Ai varf actiuen fast, varf extrem de fin si un blank rezistent si senzitiv. Bugetul putin peste 200 Euro dar in care ai inele Fuji KR.
Vezi mai multe aici http://conceptcustomrods.ro/sciv-7ft-ml-jigging-rod/ despre o lanseta care a mai facut un pescar fericit desi mai are 2 SCV ML dar nu cu Fuji KR
Lanseta de serie care imi place si acum ii schimb inelele - Daiwa Gen Black model Drop Shot Boat 76MLXS ,blank si manere foarte faine dar inele sunt prea mari si invechite.
Ai varf actiuen fast, varf extrem de fin si un blank rezistent si senzitiv. Bugetul putin peste 200 Euro dar in care ai inele Fuji KR.
Vezi mai multe aici http://conceptcustomrods.ro/sciv-7ft-ml-jigging-rod/ despre o lanseta care a mai facut un pescar fericit desi mai are 2 SCV ML dar nu cu Fuji KR

Lanseta de serie care imi place si acum ii schimb inelele - Daiwa Gen Black model Drop Shot Boat 76MLXS ,blank si manere foarte faine dar inele sunt prea mari si invechite.
-
- veteran
Salut, ai putea sa te uiti si la Berkley Pulse
- andreisavin
- veteran
eu iti recomand asta : http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38719.html.eu sunt foarte multumit de ea.se preteaza si din barca si de pe mal.e foarte usoara.e subdimensionata,duce de fapt pana la 14-15g.pentru jig e perfecta,dar eu am folosit-o si cu voblere de la salmo hornet 3 pana la skinner 10.