Sfat lanseta jigging
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Eu chiar nu-i inteleg pe cei care se feresc de sotii cand cumpara un lucru pt ei, in speta o lanseta sau mulineta. E chiar asa greu sa-i explici ca mai bine dai bani pe ceva cu care te recreezi decat pe bautura, droguri, tigari sau curve? Sau pur si simplu esti carpa de vase in casa aia si parerea ta ca barbat nu face doi bani....
Stiu si eu pe cineva caruia nevasta-sa il prindea cand numara lansetele. Cum aparea una in plus cum il articula!
Zis si facut, tura urmatoare duce o lanseta la un verisor si pune in locul ei una noua. Cand ajunge acasa, nevasta-sa era foc si para: iar ti-ai luat scule?
Tipul sigur pe el: Nu mami, te mint eu pe tine?
Ea: dar lanseta asta visinie nu o aveai saptamana trecuta
Evident, finalul cred ca il anticipati!!!

Jur ca nu e banc

Zis si facut, tura urmatoare duce o lanseta la un verisor si pune in locul ei una noua. Cand ajunge acasa, nevasta-sa era foc si para: iar ti-ai luat scule?

Tipul sigur pe el: Nu mami, te mint eu pe tine?
Ea: dar lanseta asta visinie nu o aveai saptamana trecuta

Evident, finalul cred ca il anticipati!!!

Jur ca nu e banc

spinning-addicted!
nici sa imi dea cineva in cap nu reusesc partea asta cu ascunsul ... in cazul meu e fix invers, cand imi vine ceva stau si o inebunesc la cap de cat de misto e chestia respectiva si alte minuni de genul asta pana imi zice ca sunt maniac, adica ma bucur alaturi de ea de achizitia respectiva ... si da, tot timpul stie pretul real ...
cred ca stie mai bine decat mine tot ce am in privinta pescuitului la halul in care ii povestesc ...
cred ca stie mai bine decat mine tot ce am in privinta pescuitului la halul in care ii povestesc ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran