Sfat cumparare lanseta spinning Trabucco
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu e nevoie sa dau mail. Iau trabucco deoarece le voi lua prin compensare... sa zicem pentru niste servicii.
Ovidiu uite la ce ma tot uitam eu:
Syncron AVENGER 2,4m 5-20gr. pentru clean, avat, biban
Syncron AVENGER 2,4m 10-30gr. pentru stiuca si eventual salau
Si ma mai gandeam la Syncron AVENGER 2,7m 20-50 gr. sau cum ai zis tu ZANDER 2,7m 20-80.
Deasemenea ma uitam si la ceva mai mic... 3-15 gr, insa nu am gasit decat TROUTER la 2,4m care mi se pare totusi destul de mult la 150 EURO si ar mai fi varianta Cor Craft mai ieftina la 78 EURO dar este de 2,7m.
Asadar ce zici la ce m-am gandit?
PS: Care e smecheria la astia la trabucco in special cu betele de spinning? Unele sunt bagate in categoria SPINNING CAPTURE si altele in SPINNING RODS?????????
Ovidiu uite la ce ma tot uitam eu:
Syncron AVENGER 2,4m 5-20gr. pentru clean, avat, biban
Syncron AVENGER 2,4m 10-30gr. pentru stiuca si eventual salau
Si ma mai gandeam la Syncron AVENGER 2,7m 20-50 gr. sau cum ai zis tu ZANDER 2,7m 20-80.
Deasemenea ma uitam si la ceva mai mic... 3-15 gr, insa nu am gasit decat TROUTER la 2,4m care mi se pare totusi destul de mult la 150 EURO si ar mai fi varianta Cor Craft mai ieftina la 78 EURO dar este de 2,7m.
Asadar ce zici la ce m-am gandit?
PS: Care e smecheria la astia la trabucco in special cu betele de spinning? Unele sunt bagate in categoria SPINNING CAPTURE si altele in SPINNING RODS?????????
pt salau recomand sa iti iei ceva cu actiune fast(ideal ext fast) pt a intepa mai bine. dupa 2 ani de chinuieli am observat ca face diferentza, asa am vrut sa iau si io un batz universal nu nu exista asa ceva. deci retine actine fast pt intepaturi mai bune si sa aiba as zice peste 30 de grame limita superioara ca sa fie un pic mai par.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
astea sunt actiunile:

iar UL;L;M;H sunt categoria unde se incadreaza batul, pescuit usor sau greu, nalucile se incadreaza in plaje corespunzatoare ca si gramaj.

iar UL;L;M;H sunt categoria unde se incadreaza batul, pescuit usor sau greu, nalucile se incadreaza in plaje corespunzatoare ca si gramaj.
Ultima oară modificat 13 Mai 2008, 07:19 de către Michael, modificat de 2 ori în total.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
H e de la puterea de aruncare a lansetei e aia exprimata in grame de ex 10 30 de grame e undeva medium-heavy din cate stiu io. actiune e pe varf: extra fast, fast,moderate,slow. ideal ar fi extra fast petru o intepatura mai buna. da-i o privire si pe aici o sa intelegi mai bine de ce o lanseta daca vrei sa fie buna nu poate fi si universala http://www.pescuitmania.ro/detalii_tehn ... 099da8897e
asa am incercat si io la inceput cu 2 lansete dar pe parcurs am ajuns la concluzia asta.
asa am incercat si io la inceput cu 2 lansete dar pe parcurs am ajuns la concluzia asta.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Ciuchi, cum ti-am scris in mesaj. Prima din plansa e de salau a treia de lingura. Greutatea nalucii sa fie de la mijloc aproape de limita de sus. (de ex pescuiesti cu linguri de pana in 16 grame merge ceva 5-25) Merge si 10-30. N-ai tu frica nu-ti lua lanseta de putere 20-80 pe principiul ca nu poti scoate peste mare cu una 2-20. Poti, si inca ce fain e.