Sfat cumparare barca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 31 Ian 2012, 22:40

[quote="misulian"]daca o folosesti pe apa curgatoare atunci nu cred ca e recomandabil una gonflabila.
si eu caut tot ceva pentru rau si am ajuns la concluzia asta:
http://www.hibiscussport.ro/barca-bic245.html[/quote
Ce ne recomanzi este o cada de plastic,as fi tare curios cum se comporta cind trece rapida de Crisan pe linga tine,face valuri de aproape un metru,pe bratul Sulina,sau cind pe un canal de 20 de m vine cu viteza din spate o salupa cu 100 cp si nu o simti decit cind trece pe linga tine.In schimb pot sa-ti spun eu cum se comporta o pneumatica de 3,40 m ,Zodiac,nu ma laud, asta am ,despre asta vorbesc.Nu la stabilitate si siguranta pe riu au pneumaticele problemeDaca vrei sa verifici stabilitatea si comportamentul la valuri iesi cu acea oribilitate pe o apa curgatoare,pe un vint mediu,si mai vorbim.Mai demult a fost o discutie despre ligheanul asta pe forum ,cautati topicul si va lecuiti.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 31 Ian 2012, 23:02

misulian scrie:daca o folosesti pe apa curgatoare atunci nu cred ca e recomandabil una gonflabila.
http://www.hibiscussport.ro/barca-bic245.html
sa fugi de barca asta ca dracu de tamiie ! am fost o data in una si a doua oara mai bine cu pluta de polistiren !
mica , joasa , galagioasa , incomoda si cu proprietati hidrodinamice ZERO .
are o singura calitate din punctul meu de vedere : pluteste , atit
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 31 Ian 2012, 23:07

grey-wolf scrie:
misulian scrie:daca o folosesti pe apa curgatoare atunci nu cred ca e recomandabil una gonflabila.
http://www.hibiscussport.ro/barca-bic245.html
sa fugi de barca asta ca dracu de tamiie ! am fost o data in una si a doua oara mai bine cu pluta de polistiren !
mica , joasa , galagioasa , incomoda si cu proprietati hidrodinamice ZERO .
are o singura calitate din punctul meu de vedere : pluteste , atit
Da,dar adrenalina la maxim,dupa ce scapi cu bine de un val de 20 cm simti ca ai renascut,nu ? :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 31 Ian 2012, 23:16

bogdan_m. scrie:am de ales intre :
Baracuda, Kingfisher si Kolibri....

mai am o luna de cautari si informari..

barca o voi folosi in cea mai mare parte pe Olt.
eu sunt in tratative pt un kolibri . mie imi place . pt 2 persoane confortabil minim 3 m ! la o barca de 3 m cu balon de 40 cm pierzi la interior minim 80 cm !
kleniacul scrie:Da,dar adrenalina la maxim,dupa ce scapi cu bine de un val de 20 cm simti ca ai renascut,nu ? :lol:
:lol: :lol: :lol: si dupa ce te ridici de pe bancuta gimnastica recuperatorie si fizioterapie :lol: :lol: :lol:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 31 Ian 2012, 23:25

:lol: :lol: :lol: si dupa ce te ridici de pe bancuta gimnastica recuperatorie si fizioterapie :lol: :lol: :lol:[/quote]
Daca te ridici cind esti pe apa,atunci adauga si inotul pe lista sporturilor recuperatoare de forma fizica :oops:

Scrie răspuns