sfat alegere blank lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
sfat alegere blank lanseta
pt o lanseta custom pt lacuri adanci la biban si strapi - fast sau x fast? vreau pana in 11 grame .... 200 cm -210 1 element
ce recomandati? T-russel Matagi , Phenix Recon sau mh1 , mhx ????
astept si alte variante.... doresc o lanseta senzitiva si foarte usoara.....
ce recomandati? T-russel Matagi , Phenix Recon sau mh1 , mhx ????
astept si alte variante.... doresc o lanseta senzitiva si foarte usoara.....
Re: sfat alegere blank lanseta
Phenix Recon nu este usoara
Adica este dar nu este echilibrat bancul, fiind greu pe varf.
In ce bani?

In ce bani?
vreo 500dumi_id scrie:Phenix Recon nu este usoaraAdica este dar nu este echilibrat bancul, fiind greu pe varf.
In ce bani?
500 blank ul.Obletele scrie:vreo 500dumi_id scrie:Phenix Recon nu este usoaraAdica este dar nu este echilibrat bancul, fiind greu pe varf.
In ce bani?
http://www.rapitori.ro/forum/lamiglas-x ... 32450.html
E marfa de tot batu'!!
E marfa de tot batu'!!
la biban parca mie mi-ar place sa aiba macar varful mai bland....
RX7 6'6'' pana in 5/16 am eu si ma impac binisor cu el .... si nu e scump blankul .
RX7 6'6'' pana in 5/16 am eu si ma impac binisor cu el .... si nu e scump blankul .
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Am vazut (si lansat de cateva ori) un bat facut pe blancul Pacific Bay QickLine Spin Jig QLSJ780 (primul blanc din serie - UL-L).
La pretul blancului nu cred ca ezista ceva asemanator, are numai 37g, in mana echipat cu o mulineta usoara de ~200g pare imponderabil. Lanseaza bine si greutati spre limita (jig de 5g+guma). Are actiune fast, similara Reconului doar ca este mult mai conic. Varianta de 11g este data ca Ex-Fast dar nu am vazut vreo lanseta facuta cu acest blanc desi nu cred ca poate iesi ceva rau
.
Recomand!
La pretul blancului nu cred ca ezista ceva asemanator, are numai 37g, in mana echipat cu o mulineta usoara de ~200g pare imponderabil. Lanseaza bine si greutati spre limita (jig de 5g+guma). Are actiune fast, similara Reconului doar ca este mult mai conic. Varianta de 11g este data ca Ex-Fast dar nu am vazut vreo lanseta facuta cu acest blanc desi nu cred ca poate iesi ceva rau

Recomand!
Acum am gasit pe net un site in care se prezinta si actiunile blancurilor in sarcina.
http://merricktackle.com/rodblank-pdfs/ ... blanks.pdf
http://merricktackle.com/rodblank-pdfs/ ... blanks.pdf
acest blank de cine e produs?dumi_id scrie:Am vazut (si lansat de cateva ori) un bat facut pe blancul Pacific Bay QickLine Spin Jig QLSJ780 (primul blanc din serie - UL-L).
La pretul blancului nu cred ca ezista ceva asemanator, are numai 37g, in mana echipat cu o mulineta usoara de ~200g pare imponderabil. Lanseaza bine si greutati spre limita (jig de 5g+guma). Are actiune fast, similara Reconului doar ca este mult mai conic. Varianta de 11g este data ca Ex-Fast dar nu am vazut vreo lanseta facuta cu acest blanc desi nu cred ca poate iesi ceva rau.
Recomand!
De firma Pacific Bay. Am spus numele complet, firma, serie si model.