Sfat alegere blanc st croix

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
KONG
utilizator nou
utilizator nou

Sfat alegere blanc st croix

Mesaj de KONG » 23 Ian 2014, 21:16

Am sa incep prin a descrie problema.M-am hotarat prin a alege ub blanc de avid dar aici intervine dilema.Pescuiesc ce mai mult pe dunare si mures cu 10-14gr la jig.blancul de 9" si 2oz mi se pare cam moale iar cel de 8.6" si 2oz prea ranga.Acum vine intrbarea: ce stiti de blancul de 8.6" 1oz se preteaza pentru pescuitul la jiguri de 10-14gr.Nu imi place sa ingenuncheze.Va multumesc si astept parerile voastre.

George1985
veteran
veteran

Re: Sfat alegere blanc st croix

Mesaj de George1985 » 23 Ian 2014, 21:40

Cel de 2oz si 9'' e moale?
Este oricum numai moale nu!
Am pescuit cu el, iar cand il pun langa Black Power-ul de 9'' consider ca este o idee mai rigid pe varf, deci, mai ranga :mrgreen:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 23 Ian 2014, 22:19

KONG scrie:Am sa incep prin a descrie problema.M-am hotarat prin a alege ub blanc de avid dar aici intervine dilema.Pescuiesc ce mai mult pe dunare si mures cu 10-14gr la jig.blancul de 9" si 2oz mi se pare cam moale iar cel de 8.6" si 2oz prea ranga.Acum vine intrbarea: ce stiti de blancul de 8.6" 1oz se preteaza pentru pescuitul la jiguri de 10-14gr.Nu imi place sa ingenuncheze.Va multumesc si astept parerile voastre.

E un blanc de compromis merge si pe reactive si pe jiguri adica e undeva intre cele doua aplicatii eu personal l-am luat pt reactive dar pescuiesc cu el si pe Dunare la jiguri pana-n 14g.
Daca vrei un blanc pur sange de jig si sa fie St Croix ia Legendu 8"6 pana-n 1oz e ok.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 24 Ian 2014, 11:33

Ryobi zice bine SCV este mai rapid ,mai usor si mult mai fin pe varf.

Nu are putrerea de aruncare declarata de St.Croix dar pentru greutatile cu care vrei sa pescuiesti este exact ce trebuie.

Ca solutie de buget merita Avidul de 8`6``ft si 1 oz care este mai fin pe varf si suficient de rapid.

KONG
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de KONG » 24 Ian 2014, 23:29

va multumesc pentru raspunsurile la obiect.as fi mers pe legend dar am vazut prea multe rupte si chiar daca ofera un plus de senzitivitate nu ma risc sa dau banii pe ea.Am avut avid si stiu ce poate e un bat de tavaleala la dunare.Inca o data va multumesc.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 25 Ian 2014, 16:27

KONG scrie:va multumesc pentru raspunsurile la obiect.as fi mers pe legend dar am vazut prea multe rupte si chiar daca ofera un plus de senzitivitate nu ma risc sa dau banii pe ea.Am avut avid si stiu ce poate e un bat de tavaleala la dunare.Inca o data va multumesc.
pai daca iti iei de nou .. ai garantie pe viata la el. :)
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Scrie răspuns