Sfat achizitie mulineta clean low-cost
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Sfat achizitie mulineta clean low-cost
Vreau ceva de la okuma in principiu. Am avut Semper dar era foarte urata si veche si desi mergea foarte bine, am zis sa iau tot okuma semper. Teapa ! A fost mai proasta decat varianta veche. Ceva sugestii? Nu conteaza firma. Buget 100 de ron, maxim 150 sa zicem.
Re: Sfat achizitie mulineta clean low-cost
okuma zeon zn15
- stefanflorin
- veteran
Okuma Avenger AV30A (20A), nu stiu de ce nu mai sunt in oferta de la TF. Sunt mulinete foarte bune, am folosit una vreo 2 ani, de 1 sta pe bara dar inca merge impecabil. Am mai folosit-o toamna trecuta in delta la la stiuca si nu a comentat desi a scos multe bucati 

Zeon 15 - acceptabila, am folosit si eu una candva
Pana de curand am folosit o daiwa sweepfire 1000, 2 rulmenti, fara instant antirevers, 1 singur tambur de aluminiu, frana foarte ok, mai pune aiurea firul cateodata daca nu esti atent - ramane agatat in partea gresita a pickup-ului, nu se invarte foarte fin, e foarte usoara - 170 grame. Eu zic ca merge de un sezon daca nu vrei sa investesti foarte mult intr-o mulineta.
O optiune mai buna e sa urmaresti rubrica anunturi, eu am luat de vreo luna o daiwa exceler 1500 in stare destul de buna la 170ron, e mai grea decat astea de mai sus dar e peste orice mulineta noua in banii astia.
Pana de curand am folosit o daiwa sweepfire 1000, 2 rulmenti, fara instant antirevers, 1 singur tambur de aluminiu, frana foarte ok, mai pune aiurea firul cateodata daca nu esti atent - ramane agatat in partea gresita a pickup-ului, nu se invarte foarte fin, e foarte usoara - 170 grame. Eu zic ca merge de un sezon daca nu vrei sa investesti foarte mult intr-o mulineta.
O optiune mai buna e sa urmaresti rubrica anunturi, eu am luat de vreo luna o daiwa exceler 1500 in stare destul de buna la 170ron, e mai grea decat astea de mai sus dar e peste orice mulineta noua in banii astia.
- citizenics
- utilizator constant
Eu folosesc la clean o mulineta FL Sparkler sp200. Are 10 rulmenti, vreo 220 de grame si m -a costat vreo 60 de lei. O folosesc cu fir Stroft gtm de 16. Sunt multumit de ea. 

cred ca avengerul e cea mai buna optiune pt tine...iei un av15 si te-ai asigurat:) 1-2-3 sezoane:)
-
- senior
am luat baracuda ht1000, merge bine acum sa vedem și în timp
Incearca lanseta ,Okuma Ergosense 0 <6g..o folosesc din primavara si mi se pare ok.
SCUZE..dupa am vazut k e vorba de mulineta