Salut pescari!
Doresc sa achizitionez un costum de neopren, dar nu stiu de care sa aleg: cu cizma sau tip ciorap.
Am vazut la Baracuda un costum cu cizma si de la Behr un costum Ecoplus (tip ciorap in zona labei piciorului), de 4 mm grosime fiecare.
Care dintre cele 2 este mai indicat pentru un pescuit din float tube boat si nu numai?
Pe care ar trebui sa-l aleg?
SFAT ACHIZITIE COSTUM NEOPREN
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
- hegedusalin
- veteran
Re: SFAT ACHIZITIE COSTUM NEOPREN
Totul depinde de labele care le vei folosi. Daca ai labe pt float, cele care se pot lua peste boot sau cizma atunci nu le vei putea lua peste soseta simpla si la fel daca ai labe de scafandru nu le vei utea lua peste cizma. Decizia e simpla 

-
- utilizator constant
Multumesc pt. raspuns.
Eu am o pereche de bocanci pentru respirabili, ma gandeam sa-i iau peste neoprenii cu soseta; acestia ocupa mau putin loc decat neoprenii cu cizma.
Adevarul este ca nu prea am incredere in lupitura dintre neopren si cauciucul cizmei + dificultate la imbracat.
Innainte de a da banul, astept pareri pro si contra in legatura cu cele 2 neoprene.
Respect.
Eu am o pereche de bocanci pentru respirabili, ma gandeam sa-i iau peste neoprenii cu soseta; acestia ocupa mau putin loc decat neoprenii cu cizma.
Adevarul este ca nu prea am incredere in lupitura dintre neopren si cauciucul cizmei + dificultate la imbracat.
Innainte de a da banul, astept pareri pro si contra in legatura cu cele 2 neoprene.
Respect.
-
- utilizator constant
- hegedusalin
- veteran
Pai nu e de dat cu banul. La cei cu soseta ai mai multe variante pe cand la cizma poti folosi doar labele acelea mici pt float, labe cu care nu vei avea propulsia care o vrei. Eu as lua fara alte calcule cei cu soseta 

-
- utilizator constant
Multumesc pt. raspuns.
Ma-i ajutat sa iau o decizie.
Am sa achizitionez neoprenii tip soseta.
Ma-i ajutat sa iau o decizie.
Am sa achizitionez neoprenii tip soseta.
-
- utilizator constant
Se poate inchide.
Multumesc de gazduire.
Multumesc de gazduire.