seriile stradic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
seriile stradic
as propune un topic cu mentiunea ca imi cer iertare daca a mai fost discutata problema si anume
Care dintre seriile de shimano stradic indiferent de marime sunt cele mai bune, silentioase, durabile si au raportul calitate pret mai bun?
Care dintre seriile de shimano stradic indiferent de marime sunt cele mai bune, silentioase, durabile si au raportul calitate pret mai bun?
Re: seriile stradic
FI si FJ raport calitate pretbogdan_spinner scrie:as propune un topic cu mentiunea ca imi cer iertare daca a mai fost discutata problema si anume

Acuma sariti si dati cu pietre!!!
spinning la scobar
-
- veteran
Eu am spus calitate-pret. Acuma nu ne apucam de comparat japan cu malayesia. Oricum stradicurile indiferent de serie cam toate sunt mulinete reusite.bogdan_spinner scrie:am auzit ca fc made japan e mai greu de egalat la unele piese care acum sunt pe sustain, cum ar fi axul cu surub infinit sau asa ceva....
spinning la scobar
Bogdane, absolut toate Stradicurile au sistemul cu wormshaft(surub fara sfarsit) ... FH avea cel mai mult metal pe el(il stiu bine, l-am pescuit un an si), dar are niste bucse care trebuie musai schimbate, rulmentul pe role antiretur insa ii superb ... eu am avut si FB-ul japan, care-i sub FH-ul japan cu bucsele schimbate....
Noul stradic FJ are un rulment esential in plus - pe melc, capatul care intra in mulineta ...
Mai bun decat FC japan, pe piata actuala e doar biomasterul 2011 japonez, biomasterul fb european, stradicul fj american si stradicul fd european ... toate is pe aceeasi platforma, diferentele fiind minore ... toate is made in japan
Noul stradic FJ are un rulment esential in plus - pe melc, capatul care intra in mulineta ...
Mai bun decat FC japan, pe piata actuala e doar biomasterul 2011 japonez, biomasterul fb european, stradicul fj american si stradicul fd european ... toate is pe aceeasi platforma, diferentele fiind minore ... toate is made in japan
-
- veteran
-
- veteran