Sedona
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
old_radu. Cu riscul de a deveni "old-fashion", ti-as recomanda un SPRO Blue, Red sau mai nou BlackArc. Corp de AL, 1 tona de rulmenti, wormshaft, toate ca sa faca treaba sa mearga la capacitate maxima. Sunt mulinete "bine legate", fara jocuri. Un mic secret: totul e sa o gresezi de noua, deoarece e criza si fabrica nu exagereaza cu gresarea lor. Te va tine minim 2-3 ani, pescuind exclusiv la avat. Si pretul zice tot. 300 RON e destul de putin, raportat la ce contine agregatul.
Sau poate un SS Tournament 1300. Este cea mai buna investitie pe termen lung. Doar 99 USD si vei pescui mult si bine cu ea.
Sau poate un SS Tournament 1300. Este cea mai buna investitie pe termen lung. Doar 99 USD si vei pescui mult si bine cu ea.
@ TopGear
..."old-fashion" ?...ai dreptate deplina....vezi ca e "trendi" tot ce este "retro"...
...de doaua sezoane am dat la avat cu o Daiwa Exceler
...acum am posibilitatea sa iau o mulineta de pe cabelas, dar numai pana in 100$ (nu cereti explicatii
)
...m-am gandit la un momentdat la o SS Tournament , dar nu sunt chiar asa de "old-fashion" , mai ales ca in ultima vreme am, auzit pe mai multi ca s-au plans de aceasta Daiwa (poate gresesc , dar chiar nu-mi place mulineta asta...am avut ocazia sa lanzez si sa recuperez de cateva ori)
...cred ca o sa iau tot o Exceler (asa o sa am eventuale piese de schimb
) si cu diferenta pana la suta de "para"...iau doua role de PP... 
...nu are viteza de recuperare a lui Sedona , dar macar , stiu precis ca-i place "hard job-ul"...
..."old-fashion" ?...ai dreptate deplina....vezi ca e "trendi" tot ce este "retro"...

...de doaua sezoane am dat la avat cu o Daiwa Exceler
...acum am posibilitatea sa iau o mulineta de pe cabelas, dar numai pana in 100$ (nu cereti explicatii

...m-am gandit la un momentdat la o SS Tournament , dar nu sunt chiar asa de "old-fashion" , mai ales ca in ultima vreme am, auzit pe mai multi ca s-au plans de aceasta Daiwa (poate gresesc , dar chiar nu-mi place mulineta asta...am avut ocazia sa lanzez si sa recuperez de cateva ori)
...cred ca o sa iau tot o Exceler (asa o sa am eventuale piese de schimb

...nu are viteza de recuperare a lui Sedona , dar macar , stiu precis ca-i place "hard job-ul"...

-
- utilizator constant
Daiwa Exceler Vs Daiwa Tierra!!!
care din ele e mai buna!!TopGear scrie:Sau poate o Exceller Plus?
se plange cineva de daiwa excelr plus???