se poate schimba un tronson varf
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
se poate schimba un tronson varf
am achizitionat de curand o lanseta tica respect de 240 si domnul de la care am lut o mi a mai dat una a carui tronson de varf e rupt . am incercat sa l tai sa l fac mai scurt dar nu se mai mufa bine, asa ca am renuntat si a ajuns la gunoi . intrebarea este daca pot sa pun alt tronson de la alta lanseta tot din carbon daca oi gasi vreunul sa se mufeze cum trebuie, pentru ca varf de tica respect slabe sanse sa gasesc. credeti ca se mai poate face ceva sau ar fi cazul sa renunt la acesta intentie de a incerca sa o completez. tica respect este un model mai vechi care nu se mai comercializeaza si are o actiune fast si o putere de aruncare intre 10 si 30 grame si este construita dintr un carbon high modulus tc 3, lanseta avand o greutate de 150 grame . daca se mai poate face ceva va rog sa sa mi dati niste sfaturi ! deasemenea daca are cineva un tronson de varf desperecheat as fi interesat sa l cumpar numai sa fie din carbon si cu putere de aruncare pana in 30 grame . o sa masor diametrul primului tronson spre varf sa pot spune ce dimensiune are .va multumesc!
Re: se poate schimba un tronson varf
nu se pricepe nimeni? as vrea sa stiu daca afecteaza echilibrul lansetei daca i pun un alt tronson de la o alta lanseta de orice fel, dar din carbon .
un carbon de acelasi modul nu va afecta cu nimik.puterea de aruncare si actiunea probabil nu vor mai fi aceleasi.
Pilly
da asa ma gandeam si eu dar am zis ca poate gasesc vreun tronson cu actiune fast ,poate are cineva vreo lanseta desperecheata . si macar o tin de rezerva .
am renuntat la idee. am scos inelele si le voi folosi pe alta lanseta.