Scule spining
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Scule spining
Lanseta este ok pentru inceput, in schimb mulineta aceea este dedicata mai mult pescuitului la copca. Ar trebui sa te uiti cel putin la Okuma Safina Noir 10 FD.
MuskMd scrie:foarte tari clipurile
sa mor io ....

-
- senior
Cauta-l pe youtube si-o sa vezi ca face misto cu ce zice ca vrea sa cumpere. Asa ca...lasa-l sa se simta bine ca shmeker. Aplauze!Dan Stefan C. scrie:Lanseta este ok pentru inceput, in schimb mulineta aceea este dedicata mai mult pescuitului la copca. Ar trebui sa te uiti cel putin la Okuma Safina Noir 10 FD.
-
- utilizator nou
Dragilor, chiar daca sunt pescar profesionist si vechi in ale spiningului, niciodata nu mam bazat sa cumpar scule scumpe.
Intotdeuna am pescuit cu scle modice si chiar am prins peste.
De exemplu in acest videoclip filmat personal de mine se vede ca folosesc o mulineta care nu depaseste 35-40lei, si un bat care l-am imbinat din doua foste lansete.
https://www.youtube.com/watch?v=YAVn0CVQBPQ
Intotdeuna am pescuit cu scle modice si chiar am prins peste.
De exemplu in acest videoclip filmat personal de mine se vede ca folosesc o mulineta care nu depaseste 35-40lei, si un bat care l-am imbinat din doua foste lansete.
https://www.youtube.com/watch?v=YAVn0CVQBPQ
Foarte profi...
-
- veteran
Am inteles acum , ai intrat pe forum pentru a-ti face publicitate.Cit despre 30 de ani de legat muste artificiale , nu se vad.De mustele tale s-ar rusina si taranii aia care leaga musca de Mara , fara menghina si materiale moderne.Esti departe rau si de stilul si de spiritul pescuitului la musca artificiala.
Omul este simpatic, doar ca nu pune pret pe scule scumpe asa cum fac majoritatea dintre noi...Este fericit cu ce are si chiar prinde peste.
Bucura-te ca mai sunt si profesori pe aici, e adevarat ca multi au renuntat sa dea sfaturi si au ales sa taca. Eu inca "vorbesc" pentru ca ma gandesc ca exista incepatori care vor tine cont de unele sfaturi astfel incat sa nu mai experimenteze pe propriul buzunar ca peste o vreme sa ajunga la aceleasi concluzii. E adevarat ca mai sunt si genul ala de profesori care daca au prins cu un vobler o stiuca ametita si mai imbracata, traiesc cu impresia ca ala e cel mai bun vobler de stiuca si il recomanda ca atare, iar multi isi vor umple trusele cu voblerul respectiv si dupa o vreme ,experimentand si cu alte voblere vor constata ca au aruncat banii degeaba pe modelul respectiv.Alex-BAV scrie:Poate ii recomanda ceva "domnul profesor" !![]()
![]()