Scule de pescuit din afara

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Cipi tm
veteran
veteran

Scule de pescuit din afara

Mesaj de Cipi tm » 30 Dec 2007, 19:03

Intrebarea mea este:ce magazine virtuale serioase de pescuit exista in Europa(mai exact in tari din UE) care sa-si vanda marfa si in Romania?Banuiesc ca taxele de transport vor fi mai mici iar taxele vamale zero.Ma intereseaza voblere in special.

Cipi tm
veteran
veteran

Mesaj de Cipi tm » 02 Ian 2008, 21:50

Chiar nu exista nimeni care sa-si fi achizitionat scule de pescuit din Europa?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Ian 2008, 00:54

Cipi tm scrie:Chiar nu exista nimeni care sa-si fi achizitionat scule de pescuit din Europa?
Ba Da.
sunt magazine romanesti.
Si de cand Uniunea Europeana ne-a dat voie sa ne consideram si noi europeni poti sa incerci la magazinele virtuale romanesti.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Re: Scule de pescuit din afara

Mesaj de johnnybravo » 03 Ian 2008, 11:03

Cipi tm scrie:Intrebarea mea este:ce magazine virtuale serioase de pescuit exista in Europa(mai exact in tari din UE) care sa-si vanda marfa si in Romania?Banuiesc ca taxele de transport vor fi mai mici iar taxele vamale zero.Ma intereseaza voblere in special.
eu am cumparat un sportex de pe www.angler-oase.de

Cipi tm
veteran
veteran

Mesaj de Cipi tm » 15 Ian 2008, 20:09

Dupa ce am vazut oferta magazinelor din Romania , inpreuna cu inca 3 prieteni am hotarat sa facem o comanda la Cabelas de voblere si plastice de aproximativ 500 $ la care se adauga transportul (20%).Am comandat in general Rapala,Rebel,Norman,Cotton Cordell ,Bagley ,Bomber. Vreau sa spun ca este o diferenta de pret destul de mare(mai mult decat dublu) la cele care se gasesc la noi pe piata.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 15 Ian 2008, 22:47

Ti-au ajuns in tara produsele? Sau inca sunt pe drum? Pentru ca-mi vine greu sa cred. Pentru ca daca comanda e de pe cabelas in momentul in care, in cazul in care ai un prieten acolo, si el mai plateste txe federale in functie de statul in care se afla, iar apoi transportul...fie el 20%....dar la cantitatea asta....nush cum e cu vama, pentru ca e destul de riscant sa declari la vama la ei ca sunt produse in valoare de 50$ pt ca risti sa ti se piarda pe drum daca nu e asigurat coletul. Eu am patit-o de doua ori pana acum. Noroc ca nu erau comenzi de o valoare inestimabila, dar oricum a durut putin cand am vazut ca nu mai ajung si ca n-am ce sa fac in privinta asta, pentru ca nu erau asigurate la valoarea reala. :cry:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 16 Ian 2008, 16:20

Andrei.... :oops:
Imagine

Cipi tm
veteran
veteran

Mesaj de Cipi tm » 16 Ian 2008, 18:24

Nu a sosit inca .Inainte de sarbatori am facut o comanda mai mica de aprox. 150 $ care a sosit deja fara probleme.Cam peste 2 saptamani ar trebui sa soseasca si a doua comanda

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Ian 2008, 21:22

Cipi tm scrie:Nu a sosit inca .Inainte de sarbatori am facut o comanda mai mica de aprox. 150 $ care a sosit deja fara probleme.Cam peste 2 saptamani ar trebui sa soseasca si a doua comanda
foarte interesant.
poti da mai multe detalii?? chiar si MP daca se poate .
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns