scula pt meseriasi :lol:

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 02 Oct 2009, 10:01

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Oct 2009, 08:26

Hm... la inceput si eu am ras de "innodator" dar cu siguranta ca in unele momente prinde bine. Sunt foarte curios de calitatea nodului si da, cum iese pe textil, la ce distanta de vobler il face... oricum e bun numai pentru voblere zic eu pentru ca lasa bucla aia ca nodul rapala... Daca toate-s bune si frumoase, adica nodul e bun si rezistent si nu da gres niciodata, pentru cei care nu pescuiesc cu agrafa si fac nod de fiecare data, in situatiile cand schimbi voblerele ca disperatul se poate folosi cu succes. Inafara de asta, cum spune Jedi, daca ar face nodurile care le vrem noi, eu as prefera nodul rapala si da, mi-ar trebui smecheria. Oricum pe cand om fi batrani nepotii numa gadgeturi dinastea or sa aiba si noi o sa mai fim cativa care vom face nodurile cu mana si-or sa rada de noi. Important e sa nu ramanem conservatori si la calitatea echipamentului, adica atuncia cand ei or sa pescuiasca cu ceva startrek-isme de blancuri din antimaterie inalt modulata noi sa nu dam tot cu ... ce dam acuma... :) ca sa nu dau nume de echipamente proaste. Oricum, sunt ceva japonezisme si legendisme care nu se vor face de ras nici atunci... mai vedem noi
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 03 Oct 2009, 14:07

Din cate stiu nu merge decat cu fire de la 0,30 in sus,poate ma insel!

Numai bine...

Scrie răspuns