Schimbare valve - este posibil?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tavistan
veteran
veteran

Schimbare valve - este posibil?

Mesaj de tavistan » 11 Mar 2014, 22:20

Am un float tube mai vechi; flotoarele sunt ok, sunt imbracate in cordura, tot ce trebuie... Are insa niste valve naspa care au inceput sa scape usor-usor aer. Nu catastrofal, intr-o partida de 5-6 ore flotoarele sunt usor inmuiate (si nu din cauza apei reci, efectiv scapa aer). Nu am gasit alti pori si pe de alta parte valvele sunt niste ciudatenii tubulare care nu-mi plac deloc.
M-ar interesa daca cineva ar putea sa schimbe valvele astea cu unele de barca gonflabila si cam cat ar costa operatiunea... Ceva idei? Multumesc! :)

tavistan
veteran
veteran

Re: Schimbare valve - este posibil?

Mesaj de tavistan » 14 Mar 2014, 14:02

UP! :lol: :lol:
Nu ma ajuta nimeni?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Mar 2014, 14:29

...ai rabdare , inca nu ti-a vazut postarea "masivul terrybill artist" reparator de barci
...te rezolva el , fi fara nadejde :oops:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 14 Mar 2014, 20:06

Da teoretic se pot schimba daca ai valvele si ceva material de petece plus ,, lipicul " necesar . ce material e jucareaua ? daca e PVC te pot ajuta cu material de rezerva ( gratuit ) si adeziv pt PVC activat la cald ( contra cost ) . Tot gratuit te pot consilia daca e cazul . Eu nu am timpul necesar sa te ajut cu munca si nici foarte mult timp de stat pe net in momentul de fata .
Daca poti , pune si tu o poza cu una din valve sa imi dau seama ce e acolo .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 14 Mar 2014, 21:02

Multumesc, grey wolf!
Adevarul este ca tocmai mi-am luat un belly boat nou, da, da stiu, stiu, sa-l folosesc sanatos, mai bine-mi luam barca... :lol: . Intrebarea am pus-o pentru ca cel vechi, in afara de problema cu valvele alea de rahat, ar fi functional. Foarte bun pentru cineva care ar vrea sa dea la spinning din el, la fly e ceva mai delicat pentru ca pozitia e un pic cam joasa. Dar am dat si la fly bine-mersi din el.
Ei, pe asta vechi sunt dispus sa il cedez/donez cuiva care ar avea nevoie de el si ar fi dispus sa il rezolve.
Am pus intrebarea tocmai in ideea asta, daca nu isi gaseste un destinatar "entuziast" va trebui sa-l evacuez altfel... :)
Multumesc inca o data!

Scrie răspuns