schimbare inel lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- citizenics
- utilizator constant
schimbare inel lanseta
Am reusit din nou sa-mi rup varful lansetei cam 4.5 cm. (un UL de 210). Am mutat inelul din varf dar al doilea inel (de sus in jos) este prea aproape de varf acum si plus este deteriorat, prin urmare as vrea sa-l schimb si sa-l pun un pic mai jos.(ideal ar fi sa-l schimbe cineva care se pricepe dar nu cunosc pe nimeni in zona). Ma ajutati va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez? Multumesc.
Re: schimbare inel lanseta
Si care ar fi zona?
Simplu este daca iti completezi toate datele din profil.
Simplu este daca iti completezi toate datele din profil.
- citizenics
- utilizator constant
As fi incercat sa-l schimb singur. Banuiesc ca se procedeaza cam la fel si la Reghin si la Bucuresti.
- semlecangheorghe
- veteran
Pai simplu si complicat in acelasi timp,daca nu ai mai facut asa ceva,pt.ca risti sa strici blank-ul..In principiu faci cam asa..
1.Un cuter.Tai matisajul vechi,tinind taisul cuterului pe piciorul inelului.Impingi incet,de inde incepe piciorul de metal pina la pastila.Scoti inelul si decojesti ce a mai ramas din matisaj si epoxy.O sa ramina o portiune circulara de matisaj,acolo trebuie maxima atentie ,si folosesti o lama care nu e ascutita bine,indepartind cu grija epoxi-ul..La final,smirgheluiesti cu smirghel de 800..Urmareste video-ul de mai jos,pt. matisare..
http://www.youtube.com/watch?v=jjXQRTpARg4
1.Un cuter.Tai matisajul vechi,tinind taisul cuterului pe piciorul inelului.Impingi incet,de inde incepe piciorul de metal pina la pastila.Scoti inelul si decojesti ce a mai ramas din matisaj si epoxy.O sa ramina o portiune circulara de matisaj,acolo trebuie maxima atentie ,si folosesti o lama care nu e ascutita bine,indepartind cu grija epoxi-ul..La final,smirgheluiesti cu smirghel de 800..Urmareste video-ul de mai jos,pt. matisare..
http://www.youtube.com/watch?v=jjXQRTpARg4
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Daca nu vrei sa practici acest hobby de reparatii sau construire lansete, cauta pe cineva cine se pricepe in zona ta.
Daca cumperi toate accesoriile necesare pentru reparatie, te costa cat o lanseta noua!
Daca cumperi toate accesoriile necesare pentru reparatie, te costa cat o lanseta noua!
- citizenics
- utilizator constant
Multumesc pt raspunsuri.
Azi am folosit asa lanseta, parca nu mai este asa de senzitiva , totusi am prins 4 cleni, 2 avatei si un biban-pestii s-au intors la locul lor. ( o fi cu noroc ca i-am rupt varful).
Vazand filmuletul pe youtube, parca m-as apuca sa o fac eu. Din pacate in zona (Reghin) nici inele (de calitate) nu prea gasesc. Pentru matisaj ce fel de ata se foloseste? Se folosesc si ceva lacuri?
Daca vreau sa o repare un "mester" se ofera cineva? Practic trebuie schimbat un inel si verificat cel de pe varf care l-am pus eu. (ma gandesc ca as putea sa o trimit cu colet prin posta)
Azi am folosit asa lanseta, parca nu mai este asa de senzitiva , totusi am prins 4 cleni, 2 avatei si un biban-pestii s-au intors la locul lor. ( o fi cu noroc ca i-am rupt varful).
Vazand filmuletul pe youtube, parca m-as apuca sa o fac eu. Din pacate in zona (Reghin) nici inele (de calitate) nu prea gasesc. Pentru matisaj ce fel de ata se foloseste? Se folosesc si ceva lacuri?
Daca vreau sa o repare un "mester" se ofera cineva? Practic trebuie schimbat un inel si verificat cel de pe varf care l-am pus eu. (ma gandesc ca as putea sa o trimit cu colet prin posta)

De obicei nylon. Se foloseste rasina epoxy.citizenics scrie:Pentru matisaj ce fel de ata se foloseste? Se folosesc si ceva lacuri?
In timpul uscarii trebuie rotit batul.
-
- utilizator nou
Du-te la cineva care a mai facut asta, iese lucrarea frumoasa si iesi si mai ieftin te asigur. Cauta pe net si gasesti pe cineva si prin zona ta.
- citizenics
- utilizator constant
O sa apelez la ajutor specializat. Multumesc.