Schimbare ancora la rotativa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- misulian
- utilizator constant
Schimbare ancora la rotativa
a incercat cineva?
in afara de faptul ca o rupi de la ochet pe cea veche si atasezi alta cu inel despicat mai este vre-o solutie ? (inca nu am incercat metoda asta dar e singura care imi trece prin cap)
Raspunsul de genul "iti cumperi alta" il stiu deja
Numa bine
in afara de faptul ca o rupi de la ochet pe cea veche si atasezi alta cu inel despicat mai este vre-o solutie ? (inca nu am incercat metoda asta dar e singura care imi trece prin cap)
Raspunsul de genul "iti cumperi alta" il stiu deja
Numa bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
Se poate schimba destul de usor. Nu stiu daca la toate modelele dar cred ca la majoritatea merge. Sarma care are rol de ax trece prin lestul rotativei, formeaza ochetul in care e prinsa ancora, se intoarce prin lest iar la iesire are un capat scurt indoit. Ala trebuie indreptat, tragi lestul in sus spre paleta pana se elibereaza capatul de sarma si poti scoate ancora. Pui alta, tragi lestul inapoi si indoi iar capatul care tine lestul fix. Gata! 

Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
- pastravarul 77
- utilizator constant
- misulian
- utilizator constant
despre rotativele astea este vorba,
http://www.fishshop.ro/Products/CustomL ... ategory=33
lestul nu-l pot trage in sus ca nu am loc unde
http://www.fishshop.ro/Products/CustomL ... ategory=33
lestul nu-l pot trage in sus ca nu am loc unde
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
- pastravarul 77
- utilizator constant
pune ancora noua cu un inel despicat,este acelasi lucru
eu asa am procedat si nu exista nic un impediment.
cat despre Phanterulile alea in afara de faptul ca se lanseaza bine la marimea fiindca au acel corp de plumb,de prins peste tot Meppsul ,Damul si autohtonele Berti merti banii
asta in cazul in care nu ti le faci singur ceea ce ar fi mult mai indicat
eu asa am procedat si nu exista nic un impediment.
cat despre Phanterulile alea in afara de faptul ca se lanseaza bine la marimea fiindca au acel corp de plumb,de prins peste tot Meppsul ,Damul si autohtonele Berti merti banii
asta in cazul in care nu ti le faci singur ceea ce ar fi mult mai indicat
cam asa, nici eu nu prea am avut rezultate notabile cu panther, desi am cateva prin trusa de ceva ani, tot mai bine prind mepps.adiwolf scrie: cat despre Phanterulile alea in afara de faptul ca se lanseaza bine la marimea fiindca au acel corp de plumb,de prins peste tot Meppsul ,Damul si autohtonele Berti merti banii

pana la urma e o chestie relativa... am prins clean mai bine cu XD de la Mepps decat cu Panther Martin. La pastrav nu ma pot pronunta.
A, si XD-urile se lanseaza mai bine decat pantherurile, la acceasi marime au corpurile mai grele. Nici eu nu le suportam... la inceput... si plangeam dupa seria veche de la Mepps, Elix.... rotative cu care mi-am facut ucenicia la clean.. si care din pacate nu se mai fabrica, si nici nu mai am nici o bucata in trusa.
Si ca sa revin on-topic, daca chiar a trebuit sa schimb vre-odata carligul triplu la vre-o rotativa, si eu tot solutia cu inel despicat am folosit-o. Insa rar se intampla ca o rotativa sa supravietuiasca suficient in trusa ca sa ajunga cu triplele tocite