schimb facil "artificiale"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
schimb facil "artificiale"
in primul rand imi cer scuze pt deschiderea acestui topic, dar n-am gasit raspunsul la ceea ce ma intereseaza (recunosc, n-am avut rabdare sa navighez prin toate colturile forumului).
m-ar interesa sa aflu ce fel de monturi folositi pentru schimbarea rapida/usoara a voblerelor/twisterelor etc., ecluzand clasica "agrafa"...
m-ar interesa sa aflu ce fel de monturi folositi pentru schimbarea rapida/usoara a voblerelor/twisterelor etc., ecluzand clasica "agrafa"...
-
- veteran
-
- utilizator constant
eu am exclus agrafa (pe care o folosesc cu usurinta) din calcul pentru ca sunt naluci care am observat ca nu se "simt" prea bine in agrafa, adica nu se misca la potentialul maxim. "excluzand agrafa" nu inseamna, in context, nici pe departe ca e o montura greoaie (chiar nu stiu de unde ai scos asta), ci gasirea unei alte variante bune!pensionaru scrie:Pai daca clasica agrafa pentru tine inseamna o montura greoaie sa schimbi nalucile eu iti propun sa pregatesti cate o lanseta pentru fiecare naluca cu care pescuiesti si astfel nu mai pierzi timpul.![]()

-
- senior
-
- utilizator constant
mercy frumos dar nu mai au calitatea de acu 2 ani am luat anu trecut unele si sunt foarte moi sa ti spun cum mi-am dat seama :noiembrie anu trecut ,intep il aduc la mal ma aplec can sa pun mana pe el batu se detensioneaza pestele inoata foare putin spre dreapta sii bag un picior
del arunc pe mal, cantarit 3200 g
radeu unii de mine cu gura pana la urechi dar se si uitau strmb la peste
cele din imagine ma interesau

radeu unii de mine cu gura pana la urechi dar se si uitau strmb la peste
cele din imagine ma interesau